Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jadranski derbi

Nova odgoda: Hajduk i Rijeka igrat će 18. veljače

Hajduk Rijeka (1)
06.02.2015.
u 15:05

Rijeka je ipak tražila da se derbi ne igra u nedjelju jer će se tog dana ujutro održati atletsko natjecanje na Kantridi.

Jadranski derbi Rijeke i Hajduka trebao se igrati u subotu u 17 sati. No, odgođen je za 24 sata kasnije zbog snježnog nevremena. Rijeka je ipak tražila da se derbi ne igra u nedjelju jer će se tog dana na Kantridi održati atletsko natjecanje.

Povjerenik za natjecanje Prve HNL Josip Brezni uvažio je želju domaćina da se zbog sigurnosnih razloga susret odgodi. Novi termin jadranskog derbija stoga je 18. veljače u 17 sati.

U Atletskoj dvorani Kantrida u vremenu od 14 do 18.40 sati održat će se Prvenstvo Hrvatske za juniore i juniorke sa oko 120 sudionika pa nije moguće osigurati sigurnosne uvjete za dva sportska natjecanja istovremeno. Riječani su naveli kako bi bilo vrlo teško osiguravati suret visokog rizika uz Torcidu i Armadu s tolikim brojem djece u vremenu uoči utakmice.

Splićani su autobusom trebali krenuti prema Rijeci oko 13 sati, a broj dežurnog meteorologa danas je bio traženiji od broja Edoarda Reje, velikog kandidata za klupu Hajduka.

>> Tudor je otišao jer Hajduk nije želio platiti 15 tisuća eura za Žižića

Komentara 18

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
12:47 06.02.2015.

Po čemu je bilo koja tekma koju igra Hajduk derby ???

DU
Deleted user
09:22 06.02.2015.

Nek iznajme podmornicu

Avatar abcd
abcd
13:47 06.02.2015.

Mamic, Suker i HNS su krivi, nisu ocistili snijeg sa cesta. Ocekuje se veliki prosvjed na rivi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije