Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIH NAPADAČ

Otkriveno zašto je Džeko odbio transfer u Real Madrid

Džeko
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/4
29.03.2018.
u 14:17

Španjolski mediji navode da je Džeko odbio jedan od najvećih klubova svijeta zato što je tamo trebao biti rezerva.

Napadač Rome Edin Džeko u siječnju je odbio ponudu da preseli u Real Madrid. BiH napadač bio je visoko na listi želja kraljevskog kluba, no do transfera nije došlo.

Španjolski mediji navode da je Džeko odbio jedan od najvećih klubova svijeta zato što je tamo trebao biti rezerva. Stoga je predsjedniku Florentinu Perezu zahvalio na pozivu.

Real će na ljeto pokušati dovesti jednog vrhunskog napadača, a prvi na listi je Robert Lewandowski, sjajni Poljak iz Bayerna. Spominju se i Mauro Icardi te Sergio Aguero.

Komentara 16

DU
Deleted user
18:37 29.03.2018.

Kažu da Bosanci nisu pametni.Pametniji nego naši koji radje idu u jaki klub sjediti na klupi i onda ga više iduću sezonu nema nigdje niti ga tko hoće nego igrati u nekom manjem klubu za gdje igraš i dokazuješ se.

Avatar dobry
dobry
04:41 30.03.2018.

Glede komentara, uvijek nam se podcjenjivanje Bosanaca, u svakom pogledu, obijalo o glavu.

Avatar Abcda
Abcda
15:48 29.03.2018.

Opet finta u naslovu, jer nije Dzeko odbio Real, nego je odbio da bude rezerva u Realu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije