Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRDIO ZIDANE

Eden Hazard se vraća u momčad Real Madrida

Luka Modrić i Eden Hazard
DPA/PIXSELL
27.10.2020.
u 13:01

"Sretni smo što je ponovno s nama, to je dobra vijest. Na dan utakmice odlučit ćemo hoće li zaigrati i koliko", izjavio je trener Reala Zinedine Zidane.

Belgijski krilni napadač Eden Hazard (29), čija je prva sezona u Real Madridu bila obilježena ozljedama, mogao bi zaigrati u utorak u susretu Lige prvaka na gostovanju kod Borussije Moenchengladbach. 

"Sretni smo što je ponovno s nama, to je dobra vijest. Na dan utakmice odlučit ćemo hoće li zaigrati i koliko", izjavio je trener Reala Zinedine Zidane.

 Hazard je u ljeto prošle godine kao veliko pojačanje stigao u Real iz engleskog Chelseaja, a vrijednost transfera s bonusima mogla bi doseći oko 140 milijuna eura. No, ozljede gležnja onemogućile su ga da pruži očekivani doprinos, pa je u 22 susreta u svim natjecanjima postigao tek jedan pogodak. Zbog ozljede nije igrao od 7. kolovoza, kada je nastupio u osmini finala Lige prvaka protiv Manchester Cityja.

 Prošlog tjedna u prvom kolu skupine B Lige prvaka Borussia Moenchengladbach je u gostima kod Intera odigrala 2-2, dok je Real na svom terenu iznenađujuće izgubio 2-3 od Šahtara iz Donecka. No, subotnja pobjeda 3-1 protiv Barcelone u El Clasicu podigla je raspoloženje u svlačionici Reala. 

 "U natjecanju po skupinama imate samo šest utakmica i poraz od Šahtara stvorio je veliki pritisak. Utakmica protiv Borussije Moenchengladbach izuzetno je važna, možemo ju shvatiti kao finale", izjavio je Realov veznjak Toni Kroos.  


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije