Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KIŠA SPASILA AUSTRALIJU

Ecclestone: Treba nam više pretjecanja

Bernie Ecclestone
AFP
07.04.2010.
u 14:55

Bernie Ecclestone inzistira da Formuli 1 nedostaje uzbuđenja te da to uzbuđenje utrkama mogu donijeti samo pretjecanja.

Nakon dosadne otvarajuće utrke sezone u Bahreinu, Velike nagrade Australije i Malezije donijele su veća uzbuđenja, ali Ecclestone ih pripisuje vremenskim uvjetima, točnije kiši, koja je padala na startu utrke u Melbourneu, dok je uvjetovala zbrku na službenom treningu u Sepangu, pa su tako piloti ponajboljih momčadi današnjice McLarena i Ferrarija, Lewis Hamilton i Jenson Button, odnosno Felipe Massa i Fernando Alonso, krenuli iz posljednjih startnih redova i tako spasili stvar.

- Nemojte da vas zavara situacija. Imali smo sreće s kišom. Moramo nešto poduzeti po tom pitanju, a po prvi put su i momčadi shvatile da moraju nešto napraviti na tom planu. Jednostavno nam treba više pretjecanja - objasnio je čelni čovjek Formule 1 za Daily Telegraph.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
20:47 08.04.2010.

Bernie, ako treba vise preticanja, unkinuti Monaco I Madjarsku gdje je preticanje nemoguce!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije