Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNO! Zeleni stol uzima bodove medvjedima

EBEL uzima pobjedu: Medveščak - KAC 0:5!

\'09.10.2011., Ledena dvorana Doma sportova, Zagreb -  10. Kolo EBEL lige: KHL Medvescak Zagreb - EC KAC. Novi golman Medvescaka Mate Tomljenovic koji je pred utakmicu stigao avionom sletivsi 20-ak mi
Goran Stanzl/PIXSELL
12.10.2011.
u 20:50

Medvjedi su s danom zakašnjenja registrirali vratara Tomljenovića, i to zato što ured EBEL-a nedjeljom ne radi!?

Iako je nedjeljnu utakmicu protiv KAC-a Medveščak dobio sa 5:4, vodstvo EBEL-a susret će gotovo sigurno registrirati pobjedom gostiju 5:0!

Naime, sporno je što Medveščak nije uspio na vrijeme registrirati Matu Tomljenovića, koji je svojim obranama bio heroj te utakmice.

– U nedjelju ujutro dobili smo odobrenje svjetske hokejske organizacije da Mate može braniti, no ured EBEL-a transfer nije mogao potvrditi jer vikendom ne radi. To je apsurd jer, ako mi možemo igrati nedjeljom, onda i oni mogu raditi – rekao je za Večernji list team menadžer Dragutin Ljubić te dodao:

– Identičan slučaj dogodio se u Njemačkoj, a vodstvo lige izašlo je ususret klubu koji je poput nas ostao bez dvojice vratara.

Medvjedi ne stoje dobro jer pravila jasno kazuju da se, ako za momčad nastupi igrač koji nije registriran, utakmica registrira rezultatom 0:5.

– Nažalost, sve sam više uvjeren da će nam Austrijanci uzeti osvojene bodove i registrirati utakmicu s 0:5 - rekao je Ljubić.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u četvrtak...

Ključne riječi

Komentara 9

SW
Sway
23:13 12.10.2011.

ZIG ZAG MEDVEŠČAK

SG
stevie gerrard
00:44 13.10.2011.

fuj,imaju takvu pomoc sudaca,napokon ih neko pobijedi,i to s 4. golmanom kojemu je to debi utakmica(branil je ko lud,svaka mu cast) i onda se oni zale,i kaj je najgore jos budu i dobili tekmu,fuj

SW
Sway
22:57 12.10.2011.

Pa stvarno Amatersko Medveščak... znali ste da nema Užasa i Kristana ... zašto se Čekali Nedelju ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije