Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krenulo je u regiji

Džumhur osvojio turnir u Beogradu, stigao i Đoković

Novak Đoković
Foto: Instagram
24.05.2020.
u 11:44

U Beograd se u međuvremenu iz Marbelle vratio i najbolji tenisač svijeta Novak Đoković koji je u petak napunio 33 godine

Damir Džumhur iz BiH osvojio je ekshibicijski teniski turnir u Beogradu. Sarajlija je u finalu pobijedio domaćeg tenisača Filipa Krajinovića sa 4:3 (5), 4:3 (5). SK Soccer kup na Kalemegdanu bio je humanitarnog karaktera, a Džumhur će s nagradom od milijun dinara (nešto više od 65.000 kuna) pomoći liječenju male Sofije Markuljević koja boluje od teške bolesti (spinalna mišićna atrofija).

U Beograd se u međuvremenu iz Marbelle vratio i najbolji tenisač svijeta Novak Đoković koji je u petak napunio 33 godine.

Njega očekuje nastup na nizu humanitarnih turnira (u njegovoj organizaciji) koji će se održati u Srbiji, Hrvatskoj, BiH i Crnoj Gori. Prvi je na rasporedu u Beogradu 13. i 14. lipnja. Na drugom turniru u Zadru, 20. i 21. lipnja, nastupit će i naši tenisači Marin Čilić i Borna Ćorić.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije