Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naljutila ga zamjena

Džeko se posvađao s trenerom, s klupe bi mogao gledati finale Lige prvaka

ITA, Coppa Italia, Inter Mailand vs AS Roma
Foto: EXPA/ laPresse/ Spada
1/5
25.05.2023.
u 11:59

Inter je osvojio talijanski Kup i tako došao do devetog naslova u tom natjecanju

Inter Marcela Brozovića pobijedio je sinoć u finalu talijanskoga kupa Fiorentinu 2:1 i tako došao do devetog naslova u tom natjecanju.
Fiorentina je povela u trećoj minuti golom Nica Gonzaleza, ali cijelu priču s dva gola okrenuo je Lautaro Martinez.

No, usprkos slavlju, susret je obilježio sukob napadača Intera Edina Džeke s trenerom Simoneom Inzaghijem. Naime, Džeko se naljutio na trenera što ga je zamijenio u 58. minuti i umjesto njega na travnjak poslao Romelua Lukakua. 

 

Džeko se čak odbio pozdraviti s trenerom, a nakon toga su se žestoko posvađali na klupi. Bosanskohercegovački napadač tijekom samog susreta pokazivao je nervozu te se u nekoliko navrata porječkao sa svojim suigračima. U prvom poluvremenu s Calhanogluom, a u nastavku s Dimarcom.

Talijanski mediji najavljuju da bi Džeko zbog svog ponašanja mogao s klupe gledati finale Lige prvaka protiv Manchester Cityja.

 

 

>> Navijači pjesmom i bakljama dočekali Hajduk nakon obrane naslova

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije