Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOSANSKI DIJAMANT

Džeko: Na zimu ne idem nigdje

Edin Džeko
Reuters
25.11.2009.
u 12:01

Ime bosansko-hercegovačkoga reprezentativnog napadača Edina Džeke (23 godine) često se spominjalo prošlog ljeta u prijelaznom roku, a takav će se trend, očito, nastaviti i ove zime, kao i sljedećeg ljeta.

Džeko je prošlog ljeta koketirao s AC Milanom koji ga je silno želio dovesti u svoje redove. No, njemački prvak Wolfsburg, čiji je Džeko član, ustrajao je na njegovu ostanku u ''vučjem gradu'' te je s njime i produžio ugovor do 2013. godine. No, Džeko je nedavno opet poslao poruku kako je Milanov navijač te da bi se volio skrasiti na San Siru. ''Rossoneri'' ga žele dovesti već u zimskome prijelaznom roku, Džekin menadžer nedavno je poručio kako za takvu opciju nema izgleda.

Isto je potvrdio i sam Džeko u izjavi za Sport Bild, a prenosi internetska stranica FTD.de...

- Moj transfer u sljedećem zimskom prijelaznom roku nije tema.

U istom tekstu trener Wolfsburga Armin Veh ipak daje za naslutiti kako bi njegov klub mogao sljedećeg ljeta prodati Džeku.

- Istražujemo i pratimo tržište, jasno da bismo u slučaju Džekina odlaska imali opciju za kupnju igrača kojim bismo ga nadomjestili. Ali, zasad je o tome prerano govoriti.

Osim Milana, Džeku želi dovesti i Manchester United. The Telegraph piše da je Alex Ferguson naložio svojim skautima njegovo praćenje još od početka godine...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije