Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedno čudo?

Dybala će igrati, a Katalonci tvrde: Nije ovo naš kraj!

Juventus - Barcelona
Foto: Reuters
1/5
19.04.2017.
u 10:14

Barcelona mora opravdati što ima najskuplju svlačionicu u Ligi prvaka.

Je li Barcelona spreman za još jedno čudo? Juventus, koji je gladan osvete za poraz u finalu Lige prije dvije godine, dolazi na Nou Camp (srijeda, 20.45 sati HRT 2) s 3:0 velikim kapitalom. No, treba još odigrati i uzvrat, a sjetimo se samo PSG-a protiv kojega su Katalonci uspjeli nadoknaditi i veći zaostatak, 4:0 iz prve utakmice, u uzvratu su pretvorili u 6:1. I najveći preokret u povijesti na toj razini.

Da, bit će druga priča, poznavajući Enriqueovu momčad, suce, kapitalizam,... ova tri gola nisu nepremostiva za Messija i društvo koji kod kuće moraju osvjetlati obraz. No, kada se u obzir uzme i to da je Barcelonina svlačionica jedna od najskupljih na svijetu, u kojoj Rakitić tjedno zarađuje 80 tisuća eura, Messi 430 tisuća, Suarez je na 283 tisuće tjedno dok Neymar tjedno dobije 342 tisuće eura, činjenica je da momci s Nou Campa jednostavno moraju opravdati silne brojke na računu.

U Torinu ih je Dybala iznenadio pa je Juventus s 29 posto posjeda lopte u prvom poluvremenu vodio 2-0, kasnije je i Giorgio Chiellini zabio, i to svoj drugi pogodak u Ligi prvaka i tako prekinuo post koji je trajao od 2009. godine.

- Spreman sam za utakmicu - poručio je Argentinac Dybala.

S druge strane dortmundska će Borussia imati lakši posao protiv Monaca. Rezultat od 2-3 iz prve utakmice možda i uspiju nadoknaditi ako sve prođe kako treba pred ogled na stadionu Louisa II. Tuchelovi klinci kod kuće su odigrali jedno od najgorih poluvremena, gdje u početnih 45 minuta igre nisu uputili niti jedan udarac u okvir gola našeg Danijela Subašića, ali usprkos tome utakmicu su završili s uhvatljivim rezultatom, koji će dostići ako Kylian Mbappé neće bit raspoložen.

Maldi Francuz u dresu kluba iz Kneževine je s dva pogotka u jednoj utakmici Lige prvaka postao drugi najmlađi strijelac elitnog europskog natjecanja. Kada je zabio Borussiji imao je 18 godina i 113 dana. Mlađi dvostruki strijelac na jednoj utakmici bio je jedino Bojan Krkić i to 2008. godine kada je to uspio u dresu Barcelone, a tada je imao 17 godina i sedam mjeseci. Nijemci dolaze na teren Monaca koji je jedno od ugodnijih iznenađenja u svijetu nogometa ove sezone. 

>>Svjetska legenda dala veliki kompliment našem Mariju Mandžukiću!

Komentara 2

GU
General_U
15:24 19.04.2017.

juve ide dalje lako moguće da večeras neće biti poražen.

BA
batman
19:56 19.04.2017.

Spremni su za kit. od ovce,Barca najveća prevara u svijetu nogometa...😁😁😁😁😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije