Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rukometni kup

Dvoršek: Nećemo podcijeniti Dubravu, igrat ćemo ozbiljno

08.02.2014., Arena Zagreb, Zagreb - Rukometna utakmica Velux EHF Lige prvaka, skupina A, 8. kolo, RK CO Zagreb - HC Motor Zaporozhye. Zlatko Horvat. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
18.05.2014.
u 08:30

Rukometaši Dubrave ušli su u finale, no nisu se štedjeli, slavili su do jutarnjih sati.

Rukometaši CO Zagreba idu danas po svoj 21. trofej hrvatskog kupa. U finalu, koje se igra u Umagu (17.30 sati), igrat će protiv gradskog suparnika Dubrave i sve osim uvjerljive pobjede zagrebaša bila bi velika senzacija. Jer, Dubrava nije ni približno kvalitete Metkovića iz 2001. i 2002. godine. Iz godina kada je Zagreb gubio finala od njih.

– Pripremali smo se da ćemo igrati finale protiv Našičana, ali eto dogodilo se iznenađenje. Nije da ćemo sad podcijeniti dubravaše, daleko od toga. Pristupit ćemo utakmici maksimalno ozbiljno. Samo, sada se već postavlja i pitanje umora. Igra se srijeda-subota i dok mi još možemo pratiti taj ritam jer imamo dovoljan broj igrača na klupi, drugim klubovima je puno teže – rekao je Boris Dvoršek, trener CO Zagreba.

Dubravaši su poslije pobjede proslavili ulazak u finale izlaskom koji je potrajao do sitnih sati.

– Dečki su za ovu pobjedu marljivo trenirali dva mjeseca i red je da se malo opuste. Zaslužili su – rekao je Hrvoje Horvat, trener Dubrave.

Dubrava će biti oslabljena za neigranje Domagoja Pavlovića, jednog od njihovih bitnih igrača.

– Dobio je prilično jak udarac u rebra na utakmici protiv Nexea. Jako ga boli i on sigurno neće igrati. U ponedjeljak ide na snimanje i možemo se samo nadati da ništa nije slomljeno. Sigurno je da bismo s njim pružili puno jači otpor, sigurno bismo igrali ljepši rukomet, ali ga nažalost nema. Umjesto njega priliku će dobiti Žarko Čurić – istaknuo je Horvat.

Zašto protiv Nexea nije igrao Ivan Vida, juniorski reprezentativac Hrvatske?

– Bio je malo dekoncentriran na posljednjim treninzima. Nije znao odgovor na jedno pitanje. Sada je malo na ledu – zaključio je Hrvoje Horvat.

Za razliku od prijašnjih dana Festivala rukometa, koji u Umagu traje od utorka, kada su na rasporedu bile najmanje dvije utakmice, danas se igra samo finalna utakmica muškog kupa. Šteta samo što neće biti neizvjesnosti...

>> Lokomotiva osvojila kup, nekulturni Smajlagić otišao s konferencije za medije

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije