Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ženski rukomet

Lokomotiva osvojila kup, nekulturni Smajlagić otišao s konferencije za medije

Lokomotiva
Duško Marušić/PIXSELL
17.05.2014.
u 23:28

- Ne namjeravam više ništa reći. Ne pada mi na pamet da sad analiziran ili dajem nekakav dodatni komentar. Hvala i doviđenja

Nakon devet godina čekanja rukometašice Lokomotive osvojile su hrvatski kup. Svi su očekivali lagan posao u finalu protiv Zameta, ali su se Riječanke hrabro držale cijelu utakmicu i na kraju izgubile samo sa tri pogotka razlike (21:24).

- Pamtit će se samo ovaj trofej, nitko za par dana neće ni pitati koji je bio rezultat – rekao je Irfan Smajlagić, trener Lokomotive.

Potom je Irfan saslušao Adrijanu Prosenjak, nekadašnju vratarku Lokomotive, danas trenericu Zameta.

- Miješaju mi se dva osjećaja. Prvi je da sam sretna kako su moje djevojke odigrale finale, a drugi je da sam razočarana jer smo u Umag došli po trofej. Možda ću za neke biti sad čudakinja, ali mi smo se dugo pripremale za finale – istaknula je Prosenjak.

Potom su slijedila pitanja, a kada je prvo bilo postavljeno trenerici Zameta, Irfan se demonstrativno ustao.

Vidim da nemate pitanja za mene pa bih išao slaviti sa klubom – rekao je.

Ali, imamo pitanje...

- Ne namjeravam više ništa reći. Ne pada mi na pamet da sad analiziran ili dajem nekakav dodatni komentar. Hvala i doviđenja – rekao je Irfan.

Bio je veliki igrač, ali ovaj potez bio je doista nepotreban i nekulturan prema svima na konferenciji za medije.

Komentara 3

BE
beli444
08:32 18.05.2014.

čestitam smajlagiću na ponašanju, prvo pitanje ide pobjedniku, dosta je bilo omaložavanja pobjednika, u nogometu to rade desetljećima protiv dinama, nepristojan je bio onaj tko je postavio pitanje trenerici zameta i to je to, sve pohvale gospodinu smajlagiću, tako to rade gospoda, to je put kojim treba ići i dinamo, na nepristojna pitanja pozvat zaštitare i one koji provociraju izbaciti na ulicu,

LI
Lisabon
13:25 18.05.2014.

bravo beli444.Imas pravo.Dosta je novinarskog "terora".Da je Zamet pobjedio odmah bi ministar progovorio.Ovako trofej ide u "omrznuti" zagreb.Sramota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije