Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedan pehar

Dvoršek na klupi Bozena osvojio kup

Boris Dvoršek
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
06.03.2019.
u 15:47

U tri dana odigrane su tri utakmice, u četvrtfinalu s Brixenom (27:19), polufinale s Conversanom (34:29) i u finalu je svladan Pressano (28:21)

Boris Dvoršek, hrvatski rukometni trener, s talijanskim SSV Bozen Handballom osvojio je Kup Italije. U tri dana odigrane su tri utakmice, u četvrtfinalu s Brixenom (27:19), polufinale s Conversanom (34:29) i u finalu je svladan Pressano (28:21).

– Pressano je prošlogodišnji osvajač KUP-a. Igrali smo odlično sve tri utakmice i apsolutno zasluženo osvojili kup. Pogotovo drugu i treću utakmicu odigrali smo na vrlo visokom nivou. Imali smo jaku i mentalnu i fizičku snagu jer nije lako igrati tri zahtjevne utakmice u tri dana. Taktički smo bili odlični, puno smo rada uložili u ovaj trofej. Za nas je to sjajan rezultat jer je Bozen zadnji put kup osvojio prije četiri godine, a zadnja tri gubio je u finalu – rekao je Dvoršek za portal rukometnitrener.com. Dvoršek je s PPD Zagrebom 2013. osvojio SEHA ligu.

Boris Dvoršek
1/1
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije