Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKINULA KARIJERU

Dvorana utihnula od šoka i nevjerice: Gimnastičarka slomila obje noge

Samantha Cerio
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
08.04.2019.
u 09:16

Cerio bi i nakon sveučilišta vjerojatno prekinula s gimnastikom jer će u svibnju diplomirati u području svemirskog inženjerstva i već je čeka posao u jednoj međunarodnoj kompaniji

Samantha Cerio, gimnastičarka i studentica sveučilišta Auburn u Alabami, morala je objaviti kraj karijere nakon zadnjeg nastupa. 

Razlog je stravična ozljeda koju je Cerio zadobila za vrijeme vježbe na parteru. 

Nezgodno je doskočila i slomila obje noge, a nakon dodatnih pretraga znat će se i je li dislocirala oba koljena. Vrištala je od bolova, a dvorana je zanijemila. 

– Teško je bilo gledati. Cure su se okupile i dogovorile se da će sve što postignu posvetiti njoj – rekao je Jeff Graba, trener  ekipe Auburna, a natjecanje je prekinuto na 30 minuta. 

>>> POZOR: UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Pogledajte trenutak kada je gimnastičarka slomila obje noge

– Bio je to moj posljednji nastup kao gimnastičarke. Nakon 18 godina napuštam ovaj sport i ne mogu biti ponosnija jer me gimnastika napravila ovakvom osobom. Naučila me napornom radu, poniznosti i privrženosti. Stavila je pred mene brojne zapreke i naučila me što znači biti posvećen nečemu. Nikad nisam mislila da će me tako testirati, nije završilo kako sam se nadala, ali nikad ne završi. Hvala svima na sveučilištu Auburn što su napravili okruženje koje sam zvala domom – poručila je  Cerio na Instagramu nakon nastupa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Friday night was my final night as a gymnast. After 18 years I am hanging up my grips and leaving the chalk behind. I couldn’t be prouder of the person that gymnastics has made me to become. It’s taught me hard work, humility, integrity, and dedication, just to name a few. It’s given me challenges and road blocks that I would have never imagined that has tested who I am as a person. It may not have ended the way I had planned, but nothing ever goes as planned. Thank you Auburn family for giving me a home and a chance to continue doing the sport that will always be my first love. I am honored to have had the privilege to represent the navy and orange AU for the past 4 years with my team by my side. Thank you for letting me share my passion with you. Thank you for letting me be a part of something bigger than myself. War Eagle Always 💙🧡

A post shared by Sam Cerio (@sam_cerio) on

Cerio bi i nakon sveučilišta vjerojatno prekinula s gimnastikom jer će u svibnju diplomirati u području svemirskog inženjerstva i već je čeka posao u jednoj međunarodnoj kompaniji.

>>> Pogledajte u kakvom je stanju maksimirski stadion

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije