Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klupska politika
Povratak na članak

Dvije mlade zvijezde potpisale s Dinamom do 2022., Jozak najavljuje nove potpise za plave

Još ima igrača s kojima ćemo potpisati ugovore, ali nećemo otkrivati svoje ideje i tajne. Naš je glavni izbor nogometna škola, a kada se pojavi nekakav kapitalac poput Soudanija, to nam je dodatni bonus – kazao je sportski direktor Dinama Romeo Jozak

Komentari 3

DU
Deleted user
22:37 06.04.2017.

Kaj nije ni ovo dobro?????? Kaj bute bojkotirali i dalje? Kaj jeeeeeeeeeeee? Samo Dinamo . Nikad sam nećeš ostati. Bojkotaši ,čarci,žmarci i ostali sramite se.

VL
MI
Mimizo
07:04 07.04.2017.

maminjo je zakon

VL
DU
Deleted user
02:52 07.04.2017.

Je da sad kad vise nemogu muljati s transferima ocajnih stranaca sad potpisuju talente nase koji ce za 6 mj.van,da uskok ih ne ceslja imali bi 33 stranca u ekipi i milijarda u mamicevom depu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.