Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klupska politika

Dvije mlade zvijezde potpisale s Dinamom do 2022., Jozak najavljuje nove potpise za plave

Istra - Dinamo
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/5
06.04.2017.
u 22:23

Još ima igrača s kojima ćemo potpisati ugovore, ali nećemo otkrivati svoje ideje i tajne. Naš je glavni izbor nogometna škola, a kada se pojavi nekakav kapitalac poput Soudanija, to nam je dodatni bonus – kazao je sportski direktor Dinama Romeo Jozak

Domagoj Pavičić i Ivan Božić ovog su proljeća zaokružili broj novopotpisanih ugovora u Dinamu na 15. Naime, toliko je igrača potpisalo nove ugovore, mahom mladih, a i ovaj je dvojac potpisao do 2022. godine.

– Još ima igrača s kojima ćemo potpisati ugovore, ali nećemo otkrivati svoje ideje i tajne. Naš je glavni izbor nogometna škola, a kada se pojavi nekakav kapitalac poput Soudanija, to nam je dodatni bonus – kazao je sportski direktor Dinama Romeo Jozak.

– Ovo mi je veliko priznanje, na meni je da se svojim igrama već na Rujevici odužim ljudima iz kluba na ukazanom povjerenju. Ako treba, poginut ćemo na terenu – kazao je Pavičić. Božić, koji se oporavlja od ozljede, jednog bi dana trebao biti plavi centarfor, bio je najbolji strijelac grupne faze Lige prvaka mladih.

– Dinamovac sam od malena, vjerujem da ću dugo biti tu, da ću se uskoro vratiti na travnjak, no sad je prioritet moj oporavak od ozljede – kaže mladi Vinkovčanin.

>>Hrvat oduševljava u Koreji: Nedostaje mi Hrvatska, ali želim ostati ovdje što dulje

Komentara 3

DU
Deleted user
22:37 06.04.2017.

Kaj nije ni ovo dobro?????? Kaj bute bojkotirali i dalje? Kaj jeeeeeeeeeeee? Samo Dinamo . Nikad sam nećeš ostati. Bojkotaši ,čarci,žmarci i ostali sramite se.

MI
Mimizo
07:04 07.04.2017.

maminjo je zakon

DU
Deleted user
02:52 07.04.2017.

Je da sad kad vise nemogu muljati s transferima ocajnih stranaca sad potpisuju talente nase koji ce za 6 mj.van,da uskok ih ne ceslja imali bi 33 stranca u ekipi i milijarda u mamicevom depu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije