Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKRAJINSKO PRVENSTVO

Dva pogotka Ševčenka, Vukojeviću 90 minuta

Ognjen Vukojević
Reuters
14.04.2010.
u 20:39

Nogometaši kijevskog Dinama pobijedili su u utakmici 25. kola ukrajinske Premier lige Obolon kao gosti 4-0, te su time opet odmakli Šahtaru na ljestvici.

Dinamo ima tri boda više, ali i utakmicu više. Šahtar će svoj ogled ovog 25. kola odigrati u četvrtak Gostovat će kod Karpati Ljviva.

Najzaslužniji za devetnaestu pobjedu Kijevljana u sezoni bio je Andrij Ševčenko koji je postigao dva uvodna pogotka na utakmici, u 8. i 41. minuti, čime je trasirao put prema tri boda. Bili su to njegov šesti i sedmi ovosezonski pogoci u prvenstvu. Strijelac trećeg gola bio je Gerson Magrao, a sve je zaključio pogotkom u 82. minuti Zozulja.

Hrvatski nogometaš Ognjen Vukojević odigrao je svih devedeset minuta u pobjedi gostiju.

Ukrajinska Premier liga, 25. kolo:

Obolon - Dinamo Kijev 0-4

Komentara 1

OB
-obrisani-
09:55 15.04.2010.

Ševčenko? Nije li to onaj igrač koji je postigao taj lijep gol usred Zagreba i promašio penal u kvalifikacijama? Dobro na sreču sve je super ispalo za Ukrajinu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije