Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEKA - VARTEKS 3:3

Dva pogotka Đalovića, nova velika majstorija Mumleka

Radomir Đalović
Nel Pavletić/PIXSELL
05.12.2009.
u 18:12

Prava je šteta što je tek 600-tinjak gledatelja svjedočilo srazu Rijeke i Varteksa na Kantridi i golijadi već u prvom poluvremenu.

Riječani su nakon 15 minuta imali 2:0, oba puta strijelac je bio Đalović, na ubačaje Turkalja i Fernandeza. Glavni sudac Jović u 22. nije poslušao pomoćnika Čavlinu te je umjesto lopte za Rijekina vratara dosudio korner. Mumlek je ubacio, Brezovec pucao, vrataru Rijeke Manceu lopta je ispala, natrčao je Punčec i zabio. U 38. Varteks je izjednačio golom Mumleka iz slobodnog udarca. No, na odmor Riječani ipak odlaze s prednošću, nakon Fernandezova ubačaja Križman glavom pogađa za 3:2.

U nastavku Đalović je u 57. minuti promašio stopostotnu priliku, nakon što se Conjar poskliznuo ispred njega i ostavio mu čist prostor do gola, Đalović je pucao pokraj Drevena, ali i vratnice. Izjednačenje sedam minuta prije kraja Varaždincima je donio Škvorc.

Mumlek je ubacio iz kuta, Landeka nije uspio izbiti, vratar Mance nije istrčao, a Škvorc je glavom iz blizine donio gostima bod.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije