Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fotografija dana

Dva i pol muškarca: Na Instagramu nastao 'lom' zbog Đokovićeve slike s dvojicom Hrvata

14.03.2020.
u 13:03

Fotografiju je na svom profilu na Instagramu objavio naš teniski as Ivo Karlović

U ovom moru loših vijesti, ponajprije vezanih uz koronavirus, napokon je jedna sportska fotografija malo i nasmijala tisuće ljudi diljem svijeta.

Objavio ju je na svom profilu na Instagramu naš teniski as Ivo Karlović, koji je pozirao s kolegom Novakom Đokovićem u društvu još jednog hrvatskog diva, košarkaša Ivice Zubca

Društvo se susrelo u Los Angelesu, a Đoković je na fotografiji ispao poput patuljka unatoč tome što uopće nije nizak čovjek.

Dapače, srpski tenisač visok je gotovo metar i devedeset centimetara (188 cm), ali je svejdno ostao 'kraći za glavu' u odnosu na hrvatske gorostase (Karlović je visok 211, a Zubac 213 centimetara). 

Netko duhovit fotografiju je opisao nazivom popularne američke humoristične serije, pa će u povijest Instagrama otići kao hrvatsko-srpska verzija Dva i pol muškarca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

With Ivica and lil Nole. @laclippers

A post shared by Ivo Karlovic (@ivokarlovic) on

Komentara 9

Avatar Warded
Warded
14:51 14.03.2020.

Hahaha fora! Stvarno, sve je relativno. Bravo Einstein 😁

SK
strogo kontrolirani vlakovi
22:40 14.03.2020.

Visina je jedno, a veličina drugo.

PL
Playmaker
00:31 15.03.2020.

Koga zanima ovaj trulo stalno na Hrvatskom Portalu???? Dosadno i Bezvezno iz srpie vijesti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije