Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRANI KOLEGU
Povratak na članak

Dušanović: Pitam se tko toliko mrzi Ćosića da mu je uništio život lažima

– Ne mogu shvatiti da jedna kuća može ovako nešto napraviti nekome tko je evidentno nevin. Drago Ćosić ništa nije napravio.

Komentari 21

DU
Deleted user
13:49 20.09.2018.

Prekomjerno se veselio uspjehu Hrvatske reprezentacije! To mu dođe ko prekomjerno granatiranje Knina u Hagu! U Hagu to nije prošlo ali na Prisavlju prolazi sve tu udba drma nemilice!

VL
BA
balance
13:29 20.09.2018.

Neće oprostiti uspjeh reprezentacije a i onoga ko je komentirao te povijesne utakmice.

VL
TT
TTjac
15:32 20.09.2018.

Bio je u svom rodnom Tesliću

VL
Avatar zagorac2
zagorac2
06:05 24.11.2018.

tko ga toliko mrzi ? pa to pitanje ne treba postavljat jer se znade da tko god tliko glasno navija za Hrvatsku ima nekoliko milijuna neprijatelja pa tako i Cosic, da je on kojim slucajem navjal protiv hrvatske ko onaj HTVeov jebcic ili kak se vec zove dobil bi promociju i moga bi preprodat cijeli stadio i nikom nis a ovako bezobrazno navijat za nasu hrvatsku repku je neoprostiv grijeh

VL
ŽU
žuti
09:28 21.09.2018.

Gospodo smirite loptu, istražne radnje su u tijeku pa se malo strpite!

VL
DU
Deleted user
13:37 20.09.2018.

svi ste vi..k.urci a ne novinari..meljete i s.erete bez ikakva smisla i reda..i to jos tu "pametnu vukovstinu".

VL
SO
sohnahoakasaa
15:04 20.09.2018.

Da li je Dragan kriv za preprodaju netko će uatvrditi i obavijestiti javnost a ako ne onda vi i onak znate istinu. Da baš vi branite kolegu i to je razumljivo jer ste braća. Ali isto tako nije gledateljima prošloo nezapaženo kako u jednom prijenosu izrijekom urlate Jugoslavija iako prenosite Hrvatsku reprezentaciju. Fuj...Dragan Čosić je kriv što nikad nije prestao ponižavati našu u nogometnu reprezentaciju svojim načinom prijenosa i nemojte se praviti blesavi. Zapravo pravite se ionako smo vas se konačno riješili...svih vas kojima nije na srcu Hrvatska barem zato što tu živite i kruh jedete. Opet fuj...

VL
DU
Deleted user
15:34 20.09.2018.

Ne mogu vjerovati da nitko ne može se osvrnuti na slučaj u tražilicama - FIFA je locirala karte iz kontigenta medijskih kuća u slobodnoj (pre)prodaji i onda slijedom numeracije karata, kažiprst je usmjeren na HTV jer su njima bile dodijeljene karte tih numeracija, zar ne? I buknuo je skandal na relaciji FIFA vs EBRD, a ovi zadnji su sve prebacili na HTV jer očigledno je netko od djelatnika HTV bio diler karata koje su originalno korporacijske/medijske. I za to postoje dokazi, koji su uručeni vodstvu HTV-a. Ukratko, medijska bruka, da se izrazim Miloradovim rječnikom... Kakva upropaštavanja karijera kad je trigger bio na sasvim drugim, internacionalnim razinama!?

VL
DO
dobar
15:54 20.09.2018.

Udba sa p[risavlja odraduje svoj posao nad Cosicem a DORH odraduje posao nad Modricem i Lovrenom jer to im je cilj unistiti svaki pojam o hrvatskoj . Treba unistiti svaki ponos sto smo hrvati i sto se veselimo svakom uspjehu nasih vatrenih . Uzas tko vedri i oblaci na prisavlju kao da uje Beogradska televizija.

VL
ZA
zadar1
15:35 20.09.2018.

mićo dušanović.....jeli to onaj jugoslavenski novinar????

VL
Avatar Manolique
Manolique
13:45 20.09.2018.

Konačno da netko progovori istinu. Čosić je dilao karte za 500-800 eura po komadu. Nikakve "tisuće" ni "hiljade" nisu bile u igri. Zar ta Orijuna nikako da se smiri?

VL
SO
SoloHan
13:48 20.09.2018.

Srbi i pristaše Zdravka Mamića, eto tko

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.