Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAZILSKI MEDIJI

"Dunga, vrati Ronaldinha u reprezentaciju"

Dunga
Reuters
22.01.2010.
u 12:04

Kampanju sa samo jednim ciljem - Ronaldinhovim povratkom u nogometnu reprezentaciju, pokrenuli su brazilski mediji koje je Milanov vođa zaludio posljednjim izdanjima.

Svojim posljednjim igrama Ronaldinho neodoljivo podsjeća na izdanja iz 2004. i 2005. godine kada je kao Barcelonin igrač proglašavan najboljim svjetskim nogometašem u izboru Međunarodne nogometne federacije (Fifa).

Istraživanje koje je tiskani O Globo proveo kazuje da čak 73 posto ispitanih Brazilaca traži Ronaldinhov povratak u reprezentaciju. Da je u sjajnoj formi u dresu rossonera, potvrdio je zaigrani razigravač momčadi u nedavnoj pobjedi (4:0) protiv Siene u kojoj je sudjelovao trima pogocima. Ukupno ih je ove sezone već postigao devet u Seriji A, što je jedan više u odnosu na prošlosezonsko izdanje talijanskoga nogometnog prvenstva.

"Ronaldinho ponovno proživljava zlatne godine", naslov je kojim je Brazilčevu posljednju utakmicu popratio O Estado de S. Paulo, dok je GloboEsport.com napisao "Šou za Dungu".

Upravo će Dunga, brazilski izbornik, biti taj koji će reći posljednju kad je u pitanju Ronaldinhov povratak u izabrani dres za utakmice Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici.

- Za njega vrata reprezentacije nisu zatvorena, svi znamo što je kadar učiniti i kakvu razliku stvara svojom igrom - izjavio je nedavno Dunga o igraču kojeg je prošle godine časopis World Soccer proglasio najboljim nogometašem u posljednjih deset godina.

Što o Ronaldinhu trenutačno misli, Dunga će imati priliku pokazati 9. veljače kada će se odlučiti za igrače koje će sučeliti 2. ožujka Ircima u utakmici u Londonu.

Svoju je posljednju utakmicu za reprezentaciju Ronaldinho odigrao početkom prošle godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije