Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
finalno doigravanje

Duncan i Parker odveli San Antonio do nove pobjede protiv Memphisa

Tim Duncan
REUTERS
22.05.2013.
u 09:26

Duncan je postigao 17 koševa i devet asistencija, dok je Parker zabio 15 koševa te ostvario nevjerojatnih 18 asistencija

Košarkaši San Antonija pobijedili su noćas nakon produžetaka Memphis 93:89 i poveli 2:0 u finalnoj seriji Zapadne konferencije. Mogli su Spursi pobjedu osigurati i bez produžetaka jer su na poluvremenu vodili 15 razlike, a u posljednju dionicu ušli s 12, ali u zadnjim minutama regularnog dijela utakmice gosti su odigrali fantastično u obrani i stigli rezultat.

I kad su svi očekivali da će gosti u produžetku nastaviti svoju odličnu igru, probudio se Tim Duncan i odveo San Antonio do pobjede. Utakmicu je završio sa 17 koševa i devet asistencija, dok je Parker zabio 15 koševa te ostvario nevjerojatnih 18 asistencija. Kod gostiju po 18 poena ubacili su Bayless i Conley.

San Antonio vodi 2:0 u seriji koja se sada seli u Memphis.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije