Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
debi iz snova
Povratak na članak

Duje Čop: Ne treba se čuditi mom golu, pa doveden sam da zabijam

– Nisam želio 'štopati' da mi lopta ne pobjegne, a vidio sam gdje je golman – kazao je Čop.

Komentari 2

AU
aussieboy
14:44 26.01.2015.

Ako ga je netko podcjenjivao onda ste to vi novinari!! Secirali ste svaki njegov potez kao kirurg na operaciji srca, svaki njegov promasaj ste jedva doceali da bi sutradan mogli pistai kako on nije dovoljno kvalitetan za Dinamo

VL
LI
Lik123
16:07 26.01.2015.

Čop nije valjao samo nekim novinarima (Alač, Holiga i slični kapaciteti) i ekipi koja nije mogla prežalit kaj igrač koji je doveden bez odštete i koji je potjeran iz hajduga (na račun starijeg Šarbinija?!) igra čisto solidno u Dinamu. I ko finalna sol na ranu, prodan za čisto solidne novce.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.