Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA OPCIJA WENGERA

Dudu: Osjećam se odlično, pogoci će doći

Eduardo da Silva
AFP
16.11.2009.
u 16:45

Arsene Wenger je u vrlo kratkom roku ostao bez Nicklasa Bendtnera, Robina van Persieja, dok Theo Walcott još uvijek nije spreman za igru. Napad Arsenala svodi se na jedno ime, našeg topnika Eduarda da Silvu.

Eduardo je u provjeri reprezentacije protiv Lihtenštajna zabio dva pogotka. U posljednjoj prvenstvenoj utakmici prije reprezentativne stanke kao zamjena za Bendtnera ušao je protiv Tottenhama i prije kraja susreta promašio jednu veliku priliku.

- Protiv Tottenhama promašio sam jednu veliku priliku kada sam bio jedan na jedan s vratarom. Možda sam imao previše vremena, što mogu učiniti. Ponekad je bolje imati manje vremena i reagirati instinktivno - rekao je Eduardo.

Arsenalov sljedeći protivnik je Sunderland, Dudu se nada da je vrijeme da ponovno počnu stizati golovi.

- Ne brinem oko te prilike protiv Tottenhama, osjećam se jak u glavi i tijelu. Dobro je da sam se našao u prilici da zabijem jer ako tako nastavim, golovi će sami doći - zaključio je Eduardo.

Prema pisanju većine engleskih medija Eduardo bi u subotu trebao biti centralni napadač topnika, a društvo bi mu trebao praviti mladi Wilkshire.

Komentara 1

DU
duvno
17:44 16.11.2009.

samo tako edu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije