Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobijedio kolegu

Drugi put na vrhu: Bošković najbolji vaterpolist Europe

'20.08.2012., Stara gradska jezgra, Dubrovnik - Zlatni hrvatski vaterpolo reprezentativac Miho Boskovic. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL'
'Grgo Jelavic/PIXSELL'
24.10.2012.
u 22:30

U anketi su sudjelovali predstavnici nacionalnih saveza iz 51 države te novinari, a Miho Bošković dobio je 36,7 posto glasova.

Miho Bošković izabran je za najboljeg europskog vaterpolista 2012. godine u izboru Lena. U anketi su sudjelovali predstavnici nacionalnih saveza iz 51 države te novinari, a Miho Bošković dobio je 36,7 posto glasova. Na drugom mjestu je još jedan hrvatski reprezentativac vratar Josip Pavić (u Londonu proglašen za najboljeg vaterpolista Olimpijskih igara) s 25 posto, a treće mjesto podijelili su Talijan Stefano Tempesti i Jugov Crnogorac Aleksandar Ivović s 13,3 posto glasova. Gospari, dakle, imaju dvojicu od četvorice najboljih vaterpolista Europe. Boškoviću je to drugo takvo priznanje, najboljim je proglašen i 2007.

 

Ključne riječi

Komentara 1

PE
peugeot
23:22 24.10.2012.

Uopste me ne zacudjuje! Kad sam ovog ljeta ljetovao u Mlinima i vidio djecu od 7-8 godina kako izvode "finte" s loptom s kapicama na glavi i podijeljeni u dva tabora odmah mi bi jasno zasto je Hrvatska tako visoko u vaterpolu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije