Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVA MEGAMOMČAD

Drogba se pridružio Sneijderu u Galatasarayu!

'Didier Drogba of Chelsea celebrate after his team's Champions League final soccer match against Bayern Munich at the Allianz Arena in Munich, May 19, 2012. REUTERS/Dylan Martinez (GERMANY  - Tags: S
Reuters/Pixsell
28.01.2013.
u 20:45

Dok se mnogi igrači ovih dana seljakaju po Europi, Xavi je odlučio produljiti s Barcelonom do 2016.

Nakon potpisa Wesleyja Sneijdera u Galatasaray stiže još jedan kapitalac – Didier Drogba! Prema pisanju turskih medija, Bjelokošćanin je potpisao na sezonu i pol, no ne zna se koliko je stajao njegov transfer iz Shangai Shenhue u Istanbul.

– Drogba je vrlo sretan što dolazi u Istanbul i raduje se što će braniti boje našeg dresa. Razgovarao je s našim trenerom i odlučio da je najbolje nastaviti karijeru u dresu Galatasaraya – rekao je predsjednik kluba Unal Aysal.

Barcelonin veznjak Xavi Hernandez produljio je vjernost klubu do ljeta 2016. godine i tako se pridružio odabranom društvu, Messiju i Puyolu, koji su već potpisali praktično doživotno igranje za katalonski klub. Podsjetimo, Xavi je na Blaugrani od 11. godine kada je stigao u La Masiju, a sa 19. je potpisao prvi profesionalni ugovor. Sudjelovao je u najvećim uspjesima kluba u posljednjih nekoliko godina, odigrao 435 utakmica i zabio 53 pogotka.

Everton našeg Nikice Jelavića dovodi pojačanje iz Nizozemske. Iz Twentea u Liverpool u utorak nakon liječničkih pregleda trebao bi doći Leroy Fer, 23-godišnji veznjak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije