Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAVRŠEN REZULTAT

Drmić: Nisam slavio gol jer sam igrao protiv svojih

Josip Drmić
Foto: Carmen Jaspersen/DPA/PIXSELL
06.03.2014.
u 00:11

- Nisam baš slavio prvi pogodak, igrao sam protiv svojih. No, 2:2 je za mene savršen rezultat - rekao je Drmić

Napadač švicarske reprezentacije Josip Drmić zabio je Hrvatskoj dva gola i pokazao je ljudima iz HNS-a što su propustili. Naš ga savez svojedobno nije ni pitao bi li igrao za Hrvatsku.

- Nisam baš slavio prvi pogodak, igrao sam protiv svojih. No, 2:2 je za mene savršen rezultat - rekao je Drmić, dok je švicarski izbornik Ottmar Hitzfeld dodao:

- Ovo je realan rezultat, svakoj momčadi je pripalo po jedno poluvrijeme - rekao je Hitzfeld koji je zadovoljan prvim dijelom utakmice.

- Bili smo vrlo opasni. Drmić je pokazao koliko je brz i iskoristio svoje šanse.

No, nastavak je pripao Hrvatskoj.

- Hrvati su uveli Modrića i Mandžukića i bili puno opasniji. Kod nas su igru napustili Behrami, Inler i Shaqiri što se vidjelo na terenu. Švicarska nije poput Njemačke, Španjolske, Argentine ili Brazila koji imaju široku klupu - rekao je švicarski izbornik.

>> Sjajni Ivica Olić s dva pogotka donio remi: Švicarska - Hrvatska 2:2

>> 'Nekima nije mjesto na tribinama, ispričavam se Švicarcima'

Komentara 3

MI
mirko0410
11:24 06.03.2014.

Šteta za Drmića kaj ne igra za HR, ali dečko je odrasel vani,nema Mamića iza sebe a kud bi onda Štimac stavil svoje. U svakom slučaju sretno mu bilo i nek samo pjevuši Lijepu našu

SL
Slavek
12:26 06.03.2014.

Suker i Mamic imaju ,, pametnijeg " posla . Sto bi se oni bavili trazenjem talenata Hr. porjekla kada je njima vaznije kako da Mamiceve ,, talente " uguraju u HR repku, poput Samira i njemu slicni. Nadam se ga ce Kovac HR repku voditi isto kao sto je vodio dok je bio kao kapiten .

JR
jraj ritter
14:11 07.03.2014.

nije bilo ni nama hrvatima iz viteza lako gledati tekmu..navijas za svoju hrvatsku a hrvat vitezanin trpa hrvatskoj...pomijesane emocije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije