Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HITNA INTERVENCIJA

Drama u Splitu: Sutkinja na meču izgubila je svijest. Brzom reakcijom trenera izbjegnuta tragedija

TK Split 1950
19.05.2023.
u 11:59

Na splitskim Firulama dogodila se vrlo neugodna situacija kada su primjetili da se sa sutkinjom nešto čudo događa

Velika drama dogodila se u četvrtak na terenima Teniskog centra Firule. Za vrijeme Prvenstva Hrvatske za tenisačice i tenisače u organizaciji Teniskog kluba Split 1950 sutkinja u sudačkoj stolici izgubila je svijest, piše Slobodna Dalmacija.  Mlada sutkinja sudila je susret polufinala turnira tenisača kada su treneri primjetili da se nešto s njom čudno događa. 

- Gledala je nekako čudno, sa strane. Tresla se. Brzo smo, jedan tata iz Ogulina i ja, skočili u pomoć, spustili smo je sa stolice, a praktički je nakratko izgubila svijest - rekao je Martino Škarica, glavni trener TK Split 1950.

GALERIJA Đoković se svađao s Ivaniševićem. Dobio je žestok odgovor 

1/8

Zbog brze i pravovremene reakcije trenera brzo je pozvana Hitna pomoć.

- Ona je izgledala loše, pola sata nije vidjela ništa. Pokazivali smo joj prste, ali ništa. Hitna ju je pomoć odvela u bolnicu gdje je pregledana i sve je, kako čujemo, sada u redu - rekao je trener Splita 1950.

VEZANI ČLANCI:

Situacija je mogla završiti u puno gore, sudačka stolica je na više od dva metra visine, a pasti bez svijesti naravno da nije nimalo bezazleno. Ipak, sve se završilo dobro zbog reakcije Škarice. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije