Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barišićev ultimatum

Drama u Maksimiru, Cico pred otkazom: 'Kranjčar ne smije izgubiti u Rijeci!'

Cico Kranjčar
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
16.09.2016.
u 12:02

- Igrači nemaju tjelesne snage! Trebamo imati agresiju i trku. Mi to nemamo. Suvremenog nogometa nema bez toga.

Zlatko Kranjčar do proteklog je vikenda uživao u Dinamu, bio je prvi na tablici, izborio je ulazak u Ligu prvaka iako mu je momčad slabija nego prošle sezone, a nije znao ni za poraz. No, sve se promijenilo u samo nekoliko dana. Prvo je došao neočekivani poraz od Osijeka na Maksimiru, a onda i onaj ipak očekivani – na startu Lige prvaka od Lyona.

I, odmah se Maksimiru upalila lampica za alarm, odjednom je Cico Kranjčar pred otkazom, barem tako tvrdi predsjednik modrih Mirko Barišić.

– Igrači nemaju tjelesne snage! Trebamo imati agresiju i trku. Mi to nemamo. Suvremenog nogometa nema bez toga. To se postiže treningom, kolokvijalno kazano – učenjem. Cico Kranjčar ne smije izgubiti u Rijeci, oštro je za Sportske novosti kazao Mirko Barišić.

I tako se, eto, situacija dramatično okrenula u samo nekoliko dana. Zlatku Kranjčaru nametnut je veliki pritisak uoči važne utakmice na Rujevici. Zanimljiva u cijeloj priči jest činjenica da je prošle sezone Dinamo na kontu imao manje bodova (16) u HNL-u nego što ima ove sezone (19) nakon osam kola, ali stolica Zorana Mamića tada se nije toliko ljuljala... A imao je i jaču momčad nego Cico. Uz to, kod kuće nije uspio pobijediti ni jednog od dva najveća rivala, Rijeku i Hajduk, dok je Kranjčar uvjerljivo u gostima pobijedio Hajduk (4:0).

>>Cijeli razgovor s Mirkom Barišićem pročitajte na portalu Sportskih novosti.

Komentara 35

DU
Deleted user
12:26 16.09.2016.

Istina da je dinamo slabiji nego prosle godine ali ne bas toliko da mora izgubiti od jos oslabljenijeg Lyona bez ispaljenog metka, igra bez napadaca, obrana suplja, taktika nepostojeca. Uglavnom nisam imao volje to mucenje gledat vise od 1 poluvremena. Igra dinama trenutno je nekako bez glave i repa

BU
budagigo
14:01 16.09.2016.

Od početka je bilo jasno da dinamo igra smiješan nogomet,a rog i pjaca nisu alibi.vardar i tbilisi pa to je bio festival gluposti dinamove igre.ovo što gledamo je rukopis trenera i ništa drugo.dinamo ima solidnu ekipu ali nema trenera.taj lik je godinama radio po zemljama trečeg svijeta gdje se ne trenira niti pola koliko se do njegovog dolaska treniralo u dinamu.dinamo je fizički i taktički u banani zahvaljujući kranjčaru.

ST
strsljen2013
14:24 16.09.2016.

Povijest se ponavlja. Cico je bio dobar igrač ali loš trener. Drugi put je u Dinamu i opet mu se sprema noga u dupe kao i prvi put. Ne poštuje sam sebe a kako će ga onda drugi poštovati. A o našoj kondiciji nije samo problem u Dinamu nego i u reprezentaciji. Puno toga smo propustili pa se izvlačili jer previše igrača ne može odigrati devedeset minuta. Cico samo se naguzi i stisni zube, znaš što slijedi, nije ti prvi put ali malo više dostojanstva bilo bi bolje i za tebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije