Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokirala javnost

Drama u Casillasovoj obitelji! Sara doznala da boluje od opake bolesti

Iker Casillas
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
21.05.2019.
u 23:30

Dan prije objave Sara je organizirala Ikerovu proslavu rođendana, a potom je šokirala javnost

Španjolski nogometni vratar nedavno je pretrpio srčani udar, a sada je stigla još jedna šokantna vijest. Supruga Sara Carbonero (35) boluje opake bolesti te se bori s rakom jajnika.

Dan prije objave Sara je organizirala Ikerovu proslavu rođendana, a potom je šokirala javnost.

Iker Casillas
1/10

"Još dok se nismo oporavili od prvog šoka, život nas je opet iznenadio. Ovaj put se radi o meni i o onoj riječi koju se i dalje mučim napisati", objavila je na društvenim mrežama Sara Carbonero i nastavila:

"Prije nekoliko dana liječnici su tijekom pregleda pronašli maligni tumor na jajniku. Sve je u redu i nasreću pronašli smo ga na vrijeme, no i dalje imam nekoliko mjeseci borbe za vrijeme liječenja. Samouvjerena sam i smirena, vjerujem da će sve biti u redu. Put je težak, no imat će lijep kraj. Imam podršku obitelji, prijatelja i vrhunskog tima liječnika."

Iker Casillas prije tri tjedna pretrpio je srčani udar i kada se nagađalo kako će u mirovinu, nedavno je svojom objavom razveselio fanove.

"Doći će dan kad ću se umiroviti, a tad ću vam javiti. Za sada se smirite. Imao sam pregled kod liječnika Felipea Maceda, sve je dobro! To su novosti koje sam htio podijeliti s vama", napisao je Iker Casillas.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca u videu na vrhu teksta

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Untouchable
Untouchable
05:06 22.05.2019.

dajte malo pazite na pravopis kad vec koristite google translate.

LI
liliZG
16:56 22.05.2019.

kak bi stari ljudi rekli, kad te krene onda te krene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije