Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Drama do samog kraja: PPD Zagreb u gostima pobijedio Wislu Plock

Varaždin: Susret EHF Lige prvaka, PPD Zagreb - Orlen Wisla Plock
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/6
15.12.2022.
u 22:45

Minutu prije kraja vratar PPD Zagreb Dino Slavić sjajno je obranio udarac i time osigurao svojoj momčadi pobjedu koja je u završnici dodatno potvrđena s nova dva gola.

Rukometaši PPD Zagreb pobijedili su u gostima poljsku Wislu Plock 30-26 (14-13), u utakmici devetog kola skupine A rukometne Lige prvaka. Odlično su otvorili utakmicu te su poveli 6-2. Cijelo prvo poluvrijeme hrvatski predstavnik je proveo u ugodnom vodstvu, no kako se bližio kraj prvog dijela tako su Poljaci spuštali zaostatak i na odmor se otišlo sa samo 14-13 za PPD Zagreb.

U nastavku se gotovo cijelo vrijeme vodila potpuno izjednačena borba. Igralo se pogodak za pogodak, a sedam minuta prije kraja PPD Zagreb je pobjegao na dva gola plus (25-23). Premda je PPD Zagreb u završnici nerijetko imao igrača manje održavao je ta dva gola prednosti, vodio je 26-24, 27-25 i 28-26 dvije minute prije kraja.

Minutu prije kraja vratar PPD Zagreb Dino Slavić sjajno je obranio udarac i time osigurao svojoj momčadi pobjedu koja je u završnici dodatno potvrđena s nova dva gola.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Po četiri pogotka za PPD Zagreb su postigli Luka Lovre Klarica, Željko Musa, Timur Dibirov i Stefan Dodić, dok je spomenuti Slavić imao 13 obrana. Kod domaćina je Michal Daszek dao sedam pogodaka, a Lovro Mihić pet.

Na ljestvici skupine A vode PSG i Veszprem koji imaju po 16 bodova. Dva manje ima Magdeburg. Četvrti je bukureštanski Dinamo s 11, peti GOG Gudme s devet, dok PPD Zagreb ima osam.

U idućem kolu PPD Zagreb igra doma protiv PSG-a, a utakmica se igra 8. veljače iduće godine.

Liga prvaka, rukometaši (skupina A, 9. kolo):

Wisla Plock - PPD Zagreb 26-30

Dinamo Bukurešt - Veszprem 31-31

Srijeda:

PSG - Magdeburg 33-37

GOG Gudme - Porto 34-33.

Video - HNS objavio detalje dočeka nogometaša: Nastupit će osam izvođača

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije