Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetna NBA liga

Bender ubacio 12 koševa u porazu Sunsa, Zubac osam u pobjedi Lakersa

NBA: Boston Celtics at Los Angeles Lakers Mar 3, 2017; Los Angeles, CA, USA; Boston Celtics guard Terry Rozier (12) knocks the ball from the hands of Los Angeles Lakers center Ivica Zubac (40) in the second half of the game at Staples Center. The Celtics
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
11.07.2017.
u 09:40

U sastavu Sunsa, koji sada imaju omjer pobjeda i poraza 1-2, najbolji je bio Marquese Chriss sa 26 ubačaja, dok je Rocketse predvodio Troy Williams sa 27 poena

Hrvatski košarkaški reprezentativac Dragan Bender u 94:99 porazu Phoenix Sunsa od Houston Rocketsa u susretu NBA Ljetne lige na parketu je proveo 27 minuta i za to vrijeme postigao 12 koševa (šut za dva 3-7, trica 2-6) uz šest skokova, dvije asistencije i jednu osvojenu loptu.

U sastavu Sunsa, koji sada imaju omjer pobjeda i poraza 1-2, najbolji je bio Marquese Chriss sa 26 ubačaja, dok je Rocketse predvodio Troy Williams sa 27 poena.

Ivica Zubac je u 95:92 pobjedi Los Angeles Lakersa protiv Sacramento Kingsa sudjelovao s osam pogodaka (šut za dva 2-5, trica 0-1, slobodna bacanja 4-4) i dvije asistencije za 23 minute provedene u igri. Lakerse je do prve ljetne pobjede u trećem nastupu predvodio Vander Blue sa 21 košem, dok je Frank Mason ubacio 24 za Kingse.

Duje Dukan je u 75:55 pobjedi Atlanta Hawksa protiv Chicago Bullsa odigrao tri minute bez učinka. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije