Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stolni tenis

Dr. Časl prepustio samo dva seta Mađaricama

13.10.2018.
u 07:00

Nakon slavlja u prvom kolu, igračice Dr. Časla u drugom kolu gostuju kod znatno težeg protivnika Metza, i to 19. listopada

Stolnotenisačice Dr. Časla uvjerljivom pobjedom nad mađarskim Budaorisijem (3:0) krenule su u obranu naslova Lige prvakinja.

Sve je bilo gotovo za sat vremena, a Fu Yu, Jie Li i Ni Xianlian prepustile su gošćama tek dva seta. Od tri pojačanja jučer u Dedićima nisu igrale Hu Melek i Liu Gaoyang, aktualna kineska reprezentativka.

Zanimljivo je da je ove godine nekoliko klubova uzelo kineske reprezentativke. Lanjski polufinalist poljski Tarnobrzeg doveo je Kineskinju Gu Ruochen, njemački Berlin doveo je Gu Yuting, a češki Hodonin ima Guo Lin.

– Zanimljiva situacija dogodila se lani. Jedan prijatelj nudio mi je Gu Ruochen, igračicu koja ima igru za moju Zhou Xintong. No, s obzirom na tadašnju situaciju i neizvjesnu budućnost, nisam htio ništa planirati. Nakon što me obitelj nagovorila da ustrajem te pokušam obraniti naslov, počeo sam slagati ekipu. Tada sam dobio informaciju da su Poljakinje, koje smo lani izbacili, angažirale Gu Ruochen. Planirali su da ću ja opet angažirati Zhou Xintong. No, nakon što smo čuli tu vijest, odlučili smo promijeniti ekipu te doveli Liu Gaoyang koja ima vrlo dobar skor s njihovom Kineskinjom – rekao je dr. Martin Tino Časl, predsjednik kluba.

U drugom kolu Dr. Časl gostuje kod Metza, 19. listopada.


– S Metzom bi trebalo biti teže, ima zanimljivu ekipu. Wu Jiaduo bivša je europska prvakinja, tu je izvrstan lovac Ding Yaping i dobra Grundisch – zaključio je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije