Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSTIGNUT DOGOVOR
Povratak na članak

Dobra vijest: Hipodrom ostaje do 2021. godine

Milan Bandić naglasio je na sastanku da je i sam zaljubljenik u konjički sport pa je brzo postignut dogovor.

Komentari 6

SO
sohnahoakasaa
09:29 12.07.2019.

Problem je najveći što je toliko malo Zagrepčana ostalo u gradu a toliki koji bi se već trebali tako osječati ne dijele iste vrijednosit i poštovanje prema ljudima i gradu. Kaj je teško shvatiti da su to civilizacijske vrijednosti ii načlin života koji bi se konačno i njima trebao svidjeti ili bi ga trebali tolertirati. Ako ne i to nije problem ako ne ugrožavaju i kane spriječiti one koji vole živjeti gradski. Hipodrom u Zagrebu je stečevina i tako treba ostati. Toliki su zavrijedili biti Urbanisti Grada Zagreba ali nemaju šanse kod primitivaca koji imaju 'viziju'. Betoniziranja i čim više spavaonica kako bi još ovo malo pustih gradova i sela dodatno opustošili. Svi u Zagreb, bez posla na socijali, neotplaćenih kredita, ovrha, gladi i svega lošeg samo da se ne pokrenu selo i gradovi da se radi i stvara. Bijedni i blijedi on vlasnik stanica koje bi trebale biti sive. Nemaš ti 'možđina' banderos ali imaš 'onog' kaj te pokreće u neograničenim količinama.

VL
OB
ObrenM
06:59 12.07.2019.

Zar nitko ne pamti Milanove rijeci,kada je apsolutisticki htjeo unistiti povijesni hipodrom."Necu ja radi par raga odustati od mog plana.Danas vec jako voli te"rage".Pomalo mu apsolutizam propada.Gdje je bio kada je 70000 Zagrebcana ostalo bez vode?Njegov posilni (direktor vodovoda) gleda u kameru i bezocno laze ,da su svi dobili vodu.Vise cisterna bi doslo u vece selo nego sto su snabdijevale veliki dio grada Zagreba.

VL
ST
stefj
06:00 12.07.2019.

Hm, BROJNE jahače i klubove...

VL
LI
liliZG
12:18 23.07.2019.

ma vidi ti mikija, sad najedmput konji više nisu par kljusadi, već omiljene životinje i omiljeni sport... čovječe... trebalo bi napraviti jednom paralelke mikinih izjava, što rekoh što porekoh, ...bilo bi ludo...

VL
DH
dalibor.hren
09:19 12.07.2019.

Nekad je hipodrom bio na periferiji, a sad je gotovo u centru grada gdje mu definitivno nije mjesto!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.