Naslovnica Sport Ostali sportovi

Dobra vijest: Hipodrom ostaje do 2021. godine

Milan Bandić naglasio je na sastanku da je i sam zaljubljenik u konjički sport pa je brzo postignut dogovor.
12. srpnja 2019. u 00:30 6 komentara 290 prikaza
Hipodrom Zagreb
Foto: Filip Kos/PIXSELL

Uz posredstvo Hrvatskog konjičkog saveza Zagrebački konjički savez i gradonačelnik Milan Bandić održali su sastanak vezan za Zagrebački hipodrom.

Niko Kovač TVRDE NIJEMCI Bayern je već u problemima, a krivac za to je Niko Kovač?! Evo zbog čega

Postignut je dogovor s gradom o zamjenskoj lokaciji Hipodroma, s potpuno novom infrastrukturom. U opciji su lokacija u Brezovici ili Sesvetama. Sadašnji korisnici prostora, boksova za grla, potpisat će ugovore na razdoblje od dvije godine, od kolovoza ove godine do kolovoza 2021. godine.

Makarska rivijera 'IŠČUPAT ĆU TI OKO' Zagrepčanina u Makarskoj tukli, rezali i tjerali da viče "Hajduk živi vječno"

Milan Bandić naglasio je na sastanku da je i sam zaljubljenik u konjički sport pa je brzo postignut dogovor. Dakle, nitko se neće seliti s Hipodroma 1. prosinca ove godine i to je vijest koja će obradovati brojne jahače i klubove. 

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
  • sohnahoakasaa:

    Problem je najveći što je toliko malo Zagrepčana ostalo u gradu a toliki koji bi se već trebali tako osječati ne dijele iste vrijednosit i poštovanje prema ljudima i gradu. Kaj je teško shvatiti da su to civilizacijske vrijednosti i ... prikaži još!i načlin života koji bi se konačno i njima trebao svidjeti ili bi ga trebali tolertirati. Ako ne i to nije problem ako ne ugrožavaju i kane spriječiti one koji vole živjeti gradski. Hipodrom u Zagrebu je stečevina i tako treba ostati. Toliki su zavrijedili biti Urbanisti Grada Zagreba ali nemaju šanse kod primitivaca koji imaju 'viziju'. Betoniziranja i čim više spavaonica kako bi još ovo malo pustih gradova i sela dodatno opustošili. Svi u Zagreb, bez posla na socijali, neotplaćenih kredita, ovrha, gladi i svega lošeg samo da se ne pokrenu selo i gradovi da se radi i stvara. Bijedni i blijedi on vlasnik stanica koje bi trebale biti sive. Nemaš ti 'možđina' banderos ali imaš 'onog' kaj te pokreće u neograničenim količinama.

  • ObrenM:

    Zar nitko ne pamti Milanove rijeci,kada je apsolutisticki htjeo unistiti povijesni hipodrom."Necu ja radi par raga odustati od mog plana.Danas vec jako voli te"rage".Pomalo mu apsolutizam propada.Gdje je bio kada je 70000 Zagrebcana ostalo bez vode?Njegov posilni (direktor vodovoda) gleda ... prikaži još! u kameru i bezocno laze ,da su svi dobili vodu.Vise cisterna bi doslo u vece selo nego sto su snabdijevale veliki dio grada Zagreba.

  • liliZG:

    ma vidi ti mikija, sad najedmput konji više nisu par kljusadi, već omiljene životinje i omiljeni sport... čovječe... trebalo bi napraviti jednom paralelke mikinih izjava, što rekoh što porekoh, ...bilo bi ludo...