Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Makedonski par
Povratak na članak

Doznalo se o čemu su razgovarali suci nakon što su Hrvatskoj uzeli loptu i nadu da može do zlata!

- Normalno da je bilo teško donijeti jednu takvu odluku, ne želiš biti taj koji će odlučiti finale Europskoga prvenstva u posljednjoj minuti - kazao je Đorđi Načevski

Komentari 34

PL
plajo
16:23 28.01.2020.

Bili su koraci, sedam sigurno, to se moralo suditi, a Karačić se pogubio, čudno za tako iskusnog igrača ali eto i oni su samo ljudi, onda kad baš treba, ruka zadrhti ( kao Horvatu u pucanju sedmerca ) ili glavaa zatilta kao sad Karačiću i napravi korake , ili ti se stisne knedla u grlu pa baciš bez veze loptu, ili se zalediš kao naši golmani i braniš kao da si se usro u gaće ....sve to skupa i eto ti poraza, pobijedila je ekipa koja je manje griješila, u ovom slučaju Španjolska , koja me uzgred rečeno razočarala igrom , ali ni krivi ni dužni pobijediše.

VL
Avatar Graničari Stari
Graničari Stari
16:09 28.01.2020.

Pošteno su sudili. Karačić je napravio i 10 koraka. Nažalost ako mu je pukla prepona ili je tako mislio, bio je opterećen s tim i nije bio koncentriran. Šteta.

VL
BU
Bubalamala
17:04 28.01.2020.

Ne možeš na španjolsku obranu ići sa sedam igrača bez golmana jer je vjerojatnost velika da nećeš realizirati napad i primiti gol. Točno to smo napravili u zadnjim minutama a to je ne oprostiva. Ako već imamo problema sa napadom barem se znamo braniti a ne onako primiti jeftine golove Makedonci su dobro sudili sve do zadnjih pet minuta a onda su imali nekoliko čudnih odluka koje su direktno utjecale na rezultat.

VL
SM
siki_miki
15:24 28.01.2020.

a nije vidio nogu spanjolskog igraca u jednom od napada.

VL
TI
Tirano
16:36 28.01.2020.

Suđenje Makedonaca bilo je podnošljivo pogotovo kad pogledamo kako su nas krali Španjolci protiv Norvežana! To bi trebalo izvaditi snimke svih kontra dosuđenih lopti s obiju strana! Utakmica je mogla biti gotova pobjedom u realno vrijeme!!!

VL
DE
derin
16:43 28.01.2020.

A nepostojeći prekršaj za sedmerac i vodstvo 21:20, koji je prelomio meč.

VL
Avatar southman
southman
15:39 28.01.2020.

Karačic šeta kao početnik u finalu EURO-a. Za nevjerovati.

VL
KE
kentie
22:26 28.01.2020.

Ma mojte...Hlebinci i naivci rumene podvezice...ajmo penal protiv nas u zadnjoj minuti tekme u finalu: pivot Espagne se bacio na pod, doslovce preko tenisica našeg igrača, ali doslovce....i sedmerac: čisti poklon Espagni za imendan i rođendan, i onda u napadu naših, Makedoneri imaju jaja i muda 30 sek. prije kraja tekme, suditi korake Karačiću???!!! kao da se radi o košarci , a ne rukometu....kad je Hrvatska u situaciji da izjednači i odgra produžetke još jednom....ma dajte molim vas...ne gnojite...bilo je toga još...tijekom tekme naši zabiju 2x gol, a suci ih ponište i dosude nam sedmerce????....da nije bilo po babi i stričevima, finale su trebali suditi švedski suci....a ne makedonski, kad se općenito zna da je cijela Makedonija "zamrzila" Červara...ne znam zbog čega i zašto, valjda zato što je makedonski rukomet iz bunara izvukao na svjetlo dana....

VL
DU
Deleted user
18:58 28.01.2020.

Da li su ispravno procijenili da su koraci? Jesu. Da li ih "mrzim" jer su to svirali? Mrzim. Itekako! Jer ne bi skandinavac to svirao u tom trenutku skandinavcu. Nikada! Ali mi s ovih prostora volimo biti veći katolici od pape. Valjda sindrom malih naroda koji se stalno nekom moraju dokazivati. Nitko im ne bi ni riječ rekao da to nisu sudili. Njima na dušu, pogotovo nakon nepostojećeg penala prije toga protiv nas. O tome neće komentirati.

VL
MP
mpetro35
22:39 28.01.2020.

karačić je napravio korake... ali to su koraci koji se jednostavno ne sviraju ... dokaz tome je da je makedonca i njegov kolega sudac pitao što je svirao i da ni španjolci nisu reagirali ... kad bi sada išli pregledatii utakmicu detaljno od početka našli još nekoliko takvih slučajeva na obje strane koji nisu svirani... ali se onda svira jedan u zadnjoj minuti . isti slučaj bio je na svjetskom prvenstvu prošle godine protiv njemačke kad je njemac šetao ispred suca s loptom u rukama ... i naravno nije svirano ... to je nešto poput prestupa u doskoku u šest metara ... svi ga rade, ali se rijetko svira

VL
MM
mad.max
22:45 28.01.2020.

A jesmo mi Hrvati u banani, milion puta su nas suci ostetili, a sad su Makedonski najbolji na Svujetu jer su sudili postrno, protiv nas, a navodno nas Hrvatr cijene i vole, ma dajte...

VL
PL
Playmaker
20:50 28.01.2020.

Bravo Makedonci kako vas nije Stid !!!!!

VL
VK
vječni krojf
18:02 28.01.2020.

Ne da su bili koraci,nego koračine.Kao kakav početnik Karačić je setao sa loptom,prosto nevjerojatno za jednog iskusnog profesionalca.

VL
LL
Luka_lovran
22:04 28.01.2020.

Naši rukometaši su najbolji!

VL
VN
vnov
13:37 29.01.2020.

Makedonski suci,PRAVEDNICI,3 puta postignamo gol pod prakršajem na crti,oni sude 3 sedmerca,Španjolci isto daju tri gola pod našim prekršajem na crti 6m,svi tri priznati?!!!!!!

VL
B2
bordon 2
00:57 29.01.2020.

Koliko god smo odigrali dobro u obrani, toliko smo bili loši u napadu. Na žalost. Isključivo obranom smo došli do srebra, možda bi i do zlata da Lino nije odlučio olakšati Španjolcima kad smo zaigrali za nas pogubnih 7 na 6. Igrali smo bez vjekova, bez krila, vratari loši posebno u finalu. I eto sad nam Makedonci krivi? Godinama igramo turnire sa 6 - 7 igrača i onda je na kraju opravdanje nemamo širinu. Znači ostali idu kao gledatelji. A ovaj put sa ekipom nije pošao trener vratara Kelentrić. Njega ostavise u Zagrebu. Ma srebro je ko kuća. Sad treba dohvatiti OI. A neće biti lako.

VL
FR
frg978
18:54 28.01.2020.

Korektno sudjenje, realno nama je desni vanjski bio igrac manje, osim kada je tu poziciju igrao horvat, dok lijevog vanjskog praktički nismo imali

VL
Avatar kenj@c
kenj@c
17:47 28.01.2020.

Ne mogu vjerovati da ljudi ovdje prozivaju suca zato što je radio svoj posao. Vi ste sigurno bili i na strani onog SDP župana koji je prozivao policajace zato što rade svoj posao. Makedonci su bili izvrsni , tu i tamo neka greška mala se jednostavno u ovom športu ne može izbjeći. Španjolci isto korektni. Jedini koji su podbacili su IHF, opet. Tako zgusnuti termine, neshvatljivo

VL
Avatar majkuvam
majkuvam
16:51 28.01.2020.

Da su nam suci ovako sudili sva prethodna polufinala i finala imali bi sigurno nekoliko medalja većeg sjaja više.Sveukupno su suci na ovom EP-u bili odlični.

VL
Avatar želimir
želimir
07:40 29.01.2020.

karačić je prohodao cijeli teren sa loptom u ruci

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.