Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZ MJERE HNS-A I KLUBA

Dovoljno? Grezda za udarac na Čolaka dobio 769 kuna i 20 lipa kazne

Zagreb: GNK Dinamo i NK Osijek susreli se u 3. kolu Prve HNL
Igor Kralj/PIXSELL
09.02.2021.
u 19:46

Smirili su ih Osječani kako sve ne bi eskaliralo u nešto veće i gore, a nakon svega se Grezda pravdao kako ga je riječki golgeter vrijeđao na nacionalnoj i osobnoj osnovi, ali to nije bilo dovoljno da Osijek ili policija progledaju kroz prste

Nezadovoljstvo suđenjem i ishodima utakmica nije novost niti u svijetu, niti u Hrvatskoj, a pogotovo ne u samom  HNL-u gdje smo zbog toga znali čudi oštre riječi, ali i gadne postupke kao što je bio onaj udarac Erosa Grezde, igrača Osijeka albanskog podrijetla, prema Antoniu Čolaku, donedavnom prvotimcu NK Rijeke.

Bilo je to, da vas podsjetimo, nakon polufinalne utakmice domaćeg Kupa na Rujevici prošle godine. 

Bila je to prava HNL drama u kojemu je na kraju dalje prošla rijeka, a Igor Pajač (djelitelj pravde u tome susretu) i njegove odluke još su dugo bile tema nogometne javnosti. Osječani su bili nezadovoljni, a najnezadovoljniji je očito bio Grezda kojega nije smirio niti tuš nakon utakmice već je na parkiralištu prišao Čolaku i udario ga šakom u glavu. 

Smirili su ih Osječani kako sve ne bi eskaliralo u nešto veće i gore, a nakon svega se Grezda pravdao kako ga je riječki golgeter vrijeđao na nacionalnoj i osobnoj osnovi, ali to nije bilo dovoljno da Osijek ili policija progledaju kroz prste albanskom igraču. 

Dobro, doduše, policija mu je praktički i progledala kroz prste. Naime, dok mu je njegov klub na godinu dana umanjio plaću za 20 posto, a HNS dao četiri utakmice suspenzije, za kršenje članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira kažnjen je s točno 769 kuna i 20 lipa, javlja Glas Slavonije, a morat će platiti i sudske troškove. 

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
19:56 09.02.2021.

Sramotno malo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije