Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVIO NAVIJAČE

Došao iz Juventusa i briljantnom igrom postao junak Rijeke. Sopić: 'Pjaca je tek na 60 - 70 posto!'

Rijeka: HNK Rijeka i NK Varaždin susreli su se u 7. kolu SuperSport HNL
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
16.09.2023.
u 22:41

"Imamo mladu, poletnu ekipu koja igra lijep nogomet. Riječka publika mogla je uživati u našoj predstavi. Imali smo puno šansi. Možemo raditi na mirnoći u završnici, ali to je posljedica mladosti", rekao je Marko Pjaca o igri svoje nove momčadi

Utakmica osmoga kola HNL-a otišla je na stranu Riječana koji su napadačkom igrom izborili pobjedu nad Osijekom rezultatom 2:1. Ključni igrač domaće momčadi bio je bivši igrač Dinama i Juventusa, Marko Pjaca, koji je zabio oba pogotka i unutar deset minuta odlučio o pobjedniku.

"Stvarno otpočetka dobra utakmica, mogu biti presretan. Povukli smo se samo u zadnjih deset minuta, dijelom i podsvjesno. Skoro pa savršena utakmica za mene. Drago mi je zbog golova, malo sam se iskupio zbog promašaja u prvom dijelu. Ne znam kad sam zadnji put imao ovakvu večer. Nadam se da ću tako nastaviti", rekao je Pjaca za MAXSport nakon utakmice.

GALERIJA Rijeka na krilima fantastičnog Pjace svladala Osijek

Rijeka: HNK Rijeka i NK Varaždin susreli su se u 7. kolu SuperSport HNL
1/14

Još je 2016. godine Pjaca otišao iz Dinama u Juventus za 29.4 milijuna eura. "Pratio sam domaći nogomet otkad sam otišao. Naravno, ne sve utakmice. Bila mi je želja vratiti se u HNL. Ovdje se dobro osjećam, kao doma. Ovo je najbolje mjesto za novi početak u mojoj karijeri", rekao je.

"Drago mi je što sam probio led. Nadam se da ću biti još bolji. Imamo mladu, poletnu ekipu koja igra lijep nogomet. Riječka publika mogla je uživati u našoj predstavi. Imali smo puno šansi. Možemo raditi na mirnoći u završnici, ali to je posljedica mladosti. Kako će utakmice ići, tako ćemo to popraviti. mislim da će biti i više golova", govori Pjaca.

VEZANI ČLANCI:

Utakmicu je komentirao i trener Rijeke, Željko Sopić. "Pobjeda je mogla biti uvjerljivija. Gospodarili smo terenom od prve minute. Realizacija je bila takva kakva je bila. Dobro smo igrali cijelu utakmicu. Dobili smo gol iz nesmotrenosti, ali zasluženo smo pobijedili. Kada smo se pripremali iza utakmicu, znali smo da moramo biti strpljivi. Nikad ne možeš sa sigurnošću reći da ćeš zabiti. Drugo poluvrijeme smo opet bili samouvjereni", započeo je trener.

Osvrnuo se i na fantastičnog Pjacu koji je kao slobodan igrač došao u Rijeku ovoga ljeta. "Nadam se da će Pjaca uskoro ući u formu. Iskreno, on je na 60-70 posto. Znam da je ludilo u Rijeci, ali... Znali smo da je ekstra kvaliteta. Nije mu lako, dugo nije igrao utakmice. Dali smo mu 90 minuta u prijateljskoj utakmici protiv Domžala i 45 protiv naših juniora. Puna šaka brade", rekao je Sopić.

"Već sam se nakon Domžala odlučio za ovakvu napadačku formaciju. Zbog toga imamo manjkavosti u fazi obrane, ali uz ovakvu publiku idemo po pobjede", zaključio je trener.

VIDEO Mega-transfer! Dinamo namjerava u zimu dovesti Andreja Kramarića!

Komentara 6

FR
freeshooter
00:48 17.09.2023.

...sigurana sam da je Pjaci bio Dinamo prva opcija za povratak... a danas je pokazao kakav je Razarač, sam može donjeti pobjedu... no u Dinamu je jedan čovjek zadužen za struku odlučio ne, da li je besplatni Pjaca bio neki rizik, ah da bilo je ozljeda s koljenima i straha... no najvažnije da su se nama sada doveli igrači koji nemaju problema sa koljenima... pa ćemo tek za godinu dana vidjeti što sa njima... a kumovi su neki, pa se ne gleda u koljena... nebi li ta ista struka trebala reći doviđenja, ispričavam se, nije to za mene...

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
09:52 17.09.2023.

teletabisi odlučili kak Pjaca nijebza Dinamo!

SA
Savudrija
08:39 18.09.2023.

ne mogu opisati svoj bijes i ogorčenje Dinamovom upravom koja, praktički besplatno, nije željela dovesti Pjacu, iako smo gotovo svi navijači jednoglasno bili za to!!!! Ogorčen sam gotovo jednako kao i kad su prodali Ivanušeca za jadnih 8 milijuna eura, a vrijedi najmanje 2x toliko!!! jedino me zanima, jesu li doista toliko nesposobni ili su u igri neki drugi interesi (koji sigurno nisu dinamovi)????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije