Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Buffonov nasljednik

Donnarumma odbio produžiti ugovor s Milanom, žele ga Real i PSG

Gianluigi Donnarumma
Foto: Reuters/PIXSELL
16.06.2017.
u 00:30

"Tu odluku nam je priopćio igračev menadžer Mino Raiola i ona je konačna. Zbog nje smo ogorčeni, jer smo očekivali da Donnarumma bude jedan od stupova novog Milana"

Jedan od najboljih mladih vratara na svijetu, 18-godišnji Gianluigi Donnarumma odbio je produžiti ugovor s Milanom koji mu ističe za godinu dana, objavili su čelnici crno-crvenih.

"Tu odluku nam je priopćio igračev menadžer Mino Raiola i ona je konačna. Zbog nje smo ogorčeni, jer smo očekivali da Donnarumma bude jedan od stupova novog Milana, ali moramo krenuti dalje", rekao je izvršni direktor Milana Marco Fassone.

Donnarumma je na vrata Milana stao kao 16-godišnjak, a prošle se sezone etablirao kao jedan od najboljih vratara u Europi, pa je već debitirao i za najbolju reprezentaciju Italije, te ga se smatra legitimnim nasljednikom Gianluigija Buffona.

Prema pisanju talijanskih medija, Milan je Donnarummi ponudio novi ugovor prema kojemu bi vratar primao više od 4.5 milijuna eura po sezoni, ali on je to odbio. Također, ocjenjuje se kako bi nakon ovakve odluke Donnarumma mogao već ovoga ljeta napusti Milan, a kao zainteresirani klubovi spominju se Real Madrid i Paris SG.

Komentara 2

MO
matK.O.
05:09 16.06.2017.

dabogda otišao u real i do kraja karijere bio 3. golman iza de gea-e i navasa!

MA
mantheman
08:29 16.06.2017.

i dabogda strgo te krakove da ga ne sloze nikad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije