Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJAN USPJEH

Donna Vekić ostvarila fantastičnu zaradu u Australiji i veliki napredak na WTA listi

Australian Open
SANDRA SANDERS/REUTERS
25.01.2023.
u 08:32

Rođena Osječanka je uhvatila pravu formu i bilježi zaista sjajne rezultate u posljednje vrijeme

Donna Vekić je ponovno najbolja hrvatska tenisačica, s prolaskom u četvrtfinale Australian Opena strelovito se popela na WTA listi i skočila na 34. poziciju dok je do sada bila na 64. mjestu. Renking karijere od 19. mjesta još nije nadmašen, ali obzirom na trenutnu formu ništa nije nemoguće.

Osječanka je zaustavljena u četvrtzavršnici od Arine Sabalenko, no daleko od toga da može biti nezadovoljna nastupom. Da je Donna pobijedila Arinu Sabalenku osigurala bi si dodatnih 250 tisuća eura. Osvajačica prvog grand slama sezone će zaraditi ukupno dva milijuna eura, dok će poražena u finalu uprihoditi oko milijun i 200 tisuća eura.  

Tennis - Australian Open - Melbourne Park, Melbourne, Australia - January 21, 2023 Croatia's Donna Vekic celebrates after winning her third round match against Spain's Nuria Parrizas-Diaz REUTERS/Sandra Sanders Photo: SANDRA SANDERS/REUTERS
Foto: SANDRA SANDERS/REUTERS

Donna je, podsjetimo, u karijeri osvojila tri WTA naslova i zaradila ukupno 5.6 milijuna dolara.

- Ona je sjajna tenisačica i uvijek je teško igrati protiv Donne - priznala je Sabalenka nakon meča. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije