Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA 65. MJESTU

Donna Vekić najbolje rangirana hrvatska tenisačica

Donna Vekić
PA/Pixsell
21.04.2014.
u 12:33

Mlada Osječanka na WTA ljestvici je napredovala za 30 mjesta i sada je 65. igračica svijeta.

Donna Vekić postala je najbolje rangirana hrvatska tenisačica nakon što je u Kuala Lumpuru osvojila svoj prvi WTA turnir. Mlada Osječanka na WTA ljestvici je napredovala za 30 mjesta i sada je 65. igračica svijeta.

Ajla Tomljanović je pala za osam mjesta i sada je 80., a među prvih sto igračica je i Mirjana Lučić-Baroni (98.). Petra Martić je 108. mjestu, Ana Konjuh 197., dok je Ana Vrljić 213.

Među prvih 10 nije bilo promjena. Ljestvicu i dalje predvodi Amerikanka Serena Williams ispred Kineskinje Li Na.

Čilić i dalje 27.

Marin Čilić i dalje je 27. igrač na ATP ljestvici. Poziciju je zadržao i Ivan Dodig koji je ostao na 37. mjestu, Ivo Karlović popeo se na 52. mjesto, a Ante Pavić je 197.

Rafael Nadal vodeći je tenisač svijeta, a iako je na turniru u Monte Carlu ispao u četvrtfinalu povećao je prednost ispred Novaka Đokovića (s 2.050 bodova na 2.270). Slijede dva Švicarca - Stanislas Wawrinka pa Roger Federer.

>> Donni čestitao i Đoković, a evo što je prvo objavila nakon pobjede!

>> Treća je bila sreća: Donna Vekić osvojila prvi WTA naslov!

Komentara 1

LE
LeonardS
14:56 21.04.2014.

Davno sam napisao da će Dona biti broj jedan u svijetu tenisa i da će tada se s njom hvaliti i RH i Osijek a u stvarnosti samo imaju pravo na to njen rad i odgoj ,njezini roditelji i prijateljii koji su vjerovali u nju, zato bravo Dona ostani svoja i nastavi svojim putem a oni neka tapšu, tvoj Osiječanin

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije