Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRALIAN OPEN

Donna Vekić ispala u trećem kolu

Donna Vekić
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
25.01.2020.
u 09:35

Ovo je bio prvi međusobni ogled između Vekić, 20. tenisačice svijeta, i Swatek 56. na WTA ljestvici.

Hrvatska tenisačica Donna Vekić završila je u subotu svoj nastup na prvom grand slam turniru sezone Australian Openu nakon što ju je u trećem kolu sa 7-5, 6-3 poslije sat i 43 minute igre pobijedila Poljakinja Iga Swiatek.

Vekić je u meču servirala pet aseva, a Poljakinja četiri, Vekić je napravila četiri dvostruke greške, a Swiatek dvije. Poljakinja je spasila osam od devet break lopti, a hrvatskoj je tenisačici uzela tri puta servis.

Osim toga, Swiatek je realizirala više poena i na prvom i na drugom servisu - 78 i 65 posto naprama 55 i 44 posto. Vekić je napravila 34 neprisiljene pogreške a Swiatek 24.

Ovo je bio prvi međusobni ogled između Vekić, 20. tenisačice svijeta, i Swatek 56. na WTA ljestvici.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije