Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolji košarkaš Dallasa

Dončić možda propušta prvi susret protiv Utah

Luka Dončić
Jerome Miron/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
12.04.2022.
u 15:00

Istegnuće lista noge nije posebno teška ozljeda, ali ipak traži određeno razdoblje mirovanja. Sam Dončić također se nije javno oglašavao o svojoj ozljedi te nije govorio o tome kada će se vratiti na parkete.

U posljednjem susretu osnovnog dijela sezone Luka Dončić, najbolji košarkaš Dallasa, ozlijedio je list noge te je moguće da će propustiti sami početak NBA doigravanja.

Službeno se klub iz Teksasa nije očitovao o stanju slovenskog košarkaša, odnosno, nije precizirano hoće li u subotu igrati u prvom susretu prvog kruga doigravanja. Dallas je u seriji domaćin protiv Utah Jazz i prva utakmica se igra u Dallasu.

No, američki mediji, između kojih i ESPN, navode kako je lako moguće da će Dončić pauzirati u tom prvom susretu.

Istegnuće lista noge nije posebno teška ozljeda, ali ipak traži određeno razdoblje mirovanja. Sam Dončić također se nije javno oglašavao o svojoj ozljedi te nije govorio o tome kada će se vratiti na parkete. Tek je uhvaćen po izlasku iz jedne tamošnje bolnice s longetom koju je imao kao zaštitu na lijevoj nozi.

Dallas je osnovni dio sezone završio na četvrtom mjestu Zapadne konferencije s omjerom 52-30, a s prosjekom od 28.4 poena po utakmici Dončić dijeli treće mjesto na ljestvici strijelaca zajedno s Trae Youngom iz Atlante.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije