Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cole prošao kraj izbornika, odbio ga i Brown

Don Fabio Capello izgubio autoritet

'capello_nnn_spo_090810'
''
09.08.2010.
u 17:09

Capello je poludio i jer je Superkup igrao Carrick, koji je tražio poštedu za utakmicu u srijedu s Mađarskom.

Iako su nakon poraza 1:3 od Manchester Uniteda u Superkupu svi igrači Chelsea bezvoljno izlazili s terena, najfrustriraniji čovjek među 91.000 ljudi na Wembleyju sigurno je bio engleski izbornik Fabio Capello.

Prvo ga je za utakmice šokirala slaba igra reprezentativaca Terryja, Lamparda i Colea, a poslije je doživio još nekoliko neugodnosti.

Igrači su za proglašenja prolazili kraj Capella te su se svi rukovali s njim. Osim Ashleyja Colea, koji je prošao pored kao da ne postoji. Fabio je ispružio ruku, a on je samo gledao u pod.

– Bio sam nervozan jer smo izgubili i uopće nisam shvatio da je izbornik u loži, a kamoli da mi je pružio ruku – opravdavao se Cole.

Nekoliko sekundi kasnije Capello se obrušio na Manchesterova igrača Michaela Carricka.

– Što ti uopće radiš ovdje?! Pa trebao bi se odmarati u krevetu – prijekorno ga je upozorio Capello.

Naime, veznjak Manchester Uniteda uopće nije trebao igrati zbog ozljede gležnja, a zato je dobio i poštedu za prijateljsku utakmicu u srijedu protiv Mađarske na Wembleyju.

Trener crvenih vragova o tome je rekao:

– Oprosti, Fabio, ali Carrick je još u petak imao problema s gležnjem. No, uoči utakmice rekao mi je da je spreman te da želi igrati.

I nakon što je mislio da je njegovim mukama kraj, Capello je dobio još jednu odbijenicu. Na konferenciji za novinare poslije utakmice stoper Manchester Uniteda Wes Brown poručio je da više ne želi igrati za reprezentaciju. Podsjetimo, u petak je isto učinio i Paul Robinson.

Smiješak na licu Capello je imao tek nekoliko sekundi, kada ga je zagrlio Wayne Rooney. Usput rečeno, napadač Uniteda u samo 45 minuta igre pokazao je više nego na cijelom SP-u u JAR-u.

Nakon svega, jasno je da talijanski stručnjak više ne izaziva strahopoštovanje kao nakon dolaska u Englesku.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
17:31 09.08.2010.

Don Fabio Capello izgubio autoritet jer na World Cupu Englezi nikome nisu dali više od jednog gola a u kvalifikacijama se se protiv kockastih navikli da protiv kockastih uture 4 ili 5 komada i još se zabavljaju u igri..Jednostavno Fabio nije uspio nači slične kockaste vreče za napucavanje zbog koje bi ga igrači i Engleska javnost kontinuirano cijenili..

JC
Joze Car
19:13 09.08.2010.

Dej ti gnojni izcedek stajerskega prebivalstva nehi sramoto delat nama slovencom tuki na tem hrvaskem portalu! Nismo vsi slovenci taksni! Ima nas tudi normalnih! Tale pa je res budala!

Avatar AztekCro
AztekCro
10:20 10.08.2010.

Jasno je da škot ne može dozvoliti da netko bude bolji stručnjak od njega. Budući zna sve trikove, koristit će ih maksimalno. Svejedno, Fabio isto nije od jučer. Uvijek bi radije vidio Capella na svojoj klupi nego Fergusona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije