Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FNCL - Cox Fight Night

Dominantni nastupi boraca iz Gladiator-Cikatić Teama i Pitt bula

FNCL - Cox Fight Night
27.06.2016.
u 11:23

Nastupila braća Fatmir i Muhamet Deskaj po K1 pravilima te po MMA pravilima braća Kristijan i Maro Perak. I sva četvorica su ostvarila sjajne pobjede!

U Splitu je ove subote u organizaciji splitskog MMA Teama Uragan i Cox bara održana četvrta po redu Fight Night Champion League borilačka priredba. Kao i sve prethodne četiri priredbe, koje su bile na svoj način atraktivne i uspješne, i ova borilačka priredba održana u splitskoj uvali Trstenik u sklopu Cox bara bila je jedinstvena po predivnom mediteranskom ambijentu i atraktivnom ringu na otvorenom.

Oko 600 posjetitelja uživalo je u zanimljivom zabavno-sportskom programu koji je započeo u veselom tonu prepun navijačkog adrenalina povodom organiziranog praćenja 1/8 finala Europskog prvenstva nogometne utakmice između Hrvatske i Portugala. Unatoč porazu Hrvatske, publika je ostala uživati u devet vrlo kvalitetnih K1 i MMA mečeva.

Svojim izvedbama u jako dobrim i do kraja neizvjesnim K1 mečevima dominirali su borci iz splitskog Pitt bula koji su pružili sjajne mečeve, a u MMA mečevima apsolutnu nadmoć iskazali su borci iz dubrovačkog Gladiator-Cikatić Teama rutinskim pobjedama nad svojim protivnicima.

Posebnost priredbe je bila i u tome što su nastupila braća Fatmir i Muhamet Deskaj po K1 pravilima te po MMA pravilima braća Kristijan i Maro Perak. I sva četvorica su ostvarila sjajne pobjede!

U prvom po redu meču u kategoriji do 63,5 kg nakon 3 odlične runde jednoglasnom odlukom sudaca slavio hrvatski borac iz Pitt bula Muhamet Deskaj nad Talijanom Andre de Balssijem. Drugi meč po MMA pravilima u kategoriji do 71 kg uvjerljivo je dobio Karlo Caput iz dubrovačkog Gladiator-Cikatić Teama pobjedivši u prvoj rundi tehničkim nokautom srpskog borca Dragoljuba Stanojevića. U K1 meču do 90 kg splitski borac Fatmir Deskaj pobijedio je nokautom u drugoj rundi Balasza Zsolta iz Mađarske. U MMA meču u kategoriji do 88 kg Domagoj Obradović iz dubrovačkog Gladiotor-Cikatić Teama ekspresno je slavio nokautom u prvoj rundi nad Igorom Kantarom iz Srbije.

U možda najboljem meču večeri po K1 pravilima do 63 kg splitski pitbulovac Roko Doždor nakon tri runde jednoglasnom odlukom sudaca slavio je u meču protiv Moldavca Robu Gheorghea. U MMA meču u kategoriji do 93 kg u prvoj rundi tehničkim nokautom Matej Batinić iz Leon Gym Zagreba pobjedio je Muhameda Mahmića iz BiH. Vrlo kvalitetan K1 meč u kategorij do 72 kg odradio je Finko Barišić iz splitskog Pitt bula koji je nakon tri runde slavio jednoglasnom odlukom sudaca nad vrlo dobrim Talijanom Gianmarcom Donateom.

Ekspresnu pobjedu u MMA meču do 90 kg ostvario je Kristijan Perak koji je nakon 30-ak sekundi primorao na predaju Mađara Arpada Toroka. U meču večeri po MMA pravilima u kategoriji do 95 kg nije bilo prevelike neizvjesnosti gdje je svoju rutinsku pobjedu u prvoj rundi ostvario Maro Perak iz dubrovačkog Gladiator-Cikatić Teama nad Srbinom Ivanom Vičićem.

Tako je nastavljen niz uspješnih projekata MMA Teama Uragan, a vrlo je malo vremena za odmor jer uskoro slijedi novi veliki organizacijski projekt, odnosno Svjetske igre borilačkih sportova od 22  do 24. srpnja koje će se održati u Splitu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije