Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cox Fight Night u Splitu

Braća Perak i Teo Radnić borit će se na spektaklu za Dan državosti

mma
16.06.2016.
u 14:45

Nakon vrlo dobra 3 dosadašnja FNCL borilačka eventa, slijedi novo i atraktivno izdanje četvrtog turnira koje će ponuditi sjajnu produkcijsku kulisu na otvorenom uz vrhunski fight card ispunjen najboljim hrvatskim MMA i K1 borcima.

Borilačka promocija pod nazivom "Fight Night Champion League" (FNCL) iza sebe ima dosada tri odlična eventa i sjajnu posjećenost a četvrti po redu event u organizaciji MMA Teama Uragan i Cox bara iz Splita biti će održan 25. lipnja.

Naime, u ožujku 2015. godine sinjska gradska dvorana ugostila je prvu FNCL priredbu pod nazivom "Piccadilly Fight Night" i polučila veliki uspjeh posjećenošću i odličnim dojmovima boraca među kojima je najveće ime bio MMA borac Ivan Gluhak iz zagrebačkog Leon Gym te domaća boksačka zvijezda Stjepan Vugdelija, što je bila uvertira za vruću kolovošku večer u splitskoj popularnoj "bombonjeri" na Visokoj gdje su na drugoj FNCL priredbi pod nazivom "Sixt Fight Night" nastupili borci iz cijele Hrvatske i raznih europskih država (Rusija, Azerbajdžan, Srbija, BiH, Makedonija) a gdje je vrhunac (barem onaj emotivni) imao domaći "kvartovski" borac Matijas Barić, jedan od najboljih hrvatskih kickboksača i MMA boraca.

Vrhunac FNCL priredbi uslijedio je u makedonskom gradu Velesu gdje u listopadu iste godine u prepunoj dvorani održana treća po redu borilačka priredba pod nazivom "Veles Fight Night".

Nakon triju FNCL borilačkih priredbi svakako treba istaknuti iznimnu posjećenost publike, odlična medijska zastupljenost u domaćim i stranim medijima i iznad svega svega bolji roster sa sve jačim fight cardom, dokaz su da ova promocija ima veliku perspektivu.

Nastavak FNCL priče ide dalje pa tako na sam Dan državnosti ove godine ljubitelji borbi u ringu i mnogi Splićani moći će uživati u malo drugačijem ali i posebnijem borilačkom eventu budući da će četvrto izdanje pod nazivom "Cox Fight Night" biti održano na otvorenom u predivnoj oazi jednog od najljepših splitskih prostora - Cox bara. Organizatori najavljuju vrhunsku produkciju i sjajan ambijent koji će popratiti ukupno 10 mečeva od čega 5 MMA mečeva i 5 kickboxing meča po K1 pravilima. I ono što je najbitnije, dosada najjači FNCL fight card biti će popunjen odličnim borcima iz dubrovačkog Gladiatora, najboljeg hrvatskog MMA kluba, kojeg će predvoditi dva najbolja hrvatska MMA imena - braća Maro i Kristijan Perak, mlada nada Karlo Caput sa 4 MMA pobjede u nizu, te još jedan dubrovački"bombarder" Domagoj Obradović.

Ljubimac splitske publike i nokauter "pitbulovac" Teo Radnić nakon poraza u Groznom od Hamida Khamzathkanova željno iščekuje nastup pred svojom publikom i nema sumnje da će imati brojnu i glasnu podršku.

Mamac za publiku također će biti nastup trenutno najboljih mladih hrvatskih K1 boraca koje će predvoditi "pitbulovci" Toni Milanović, nekadašnji WAKO europski i svjetski prvak (low kick) te aktualni višestruki K1 prvak Hrvatske,odlični Toni Ćatipović, sjajni mladi Muhamet Deskaj, K1 prvak Hrvatske i osvajač europskog kupa u Karlovcu uz još dvojicu klupskih kolega i aktualnih K1 prvaka Hrvatske - Roka Doždora i Finka Barišića.

>>Mitchell: Ako ovako nastave, FFC će za godinu dana biti odmah do UFC-a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije