Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEF FERRARIJA

Domenicali: Za nas je pitanje trećeg bolida jako važno

Stefano Domenicali
Reuters
04.10.2009.
u 15:04

Šef Ferrarijeve F1 momčadi Stefano Domenicali u nedjeljnom je izdanju Bilda opet apostrofirao veliku želju za uvođenjem pravila o trećem aktivnom vozaču po F1-momčadi.

Domenicali je i ranije isticao da bi velike momčadi, među koje, dakako, ubraja i vlastitu, trebale imati mogućnost od sljedeće godine imati tri bolida na stazi u utrkama Svjetskog prvenstva Formule 1. Osnovni razlog takve inicijative talijanskog diva jest želja da se bivšem sedmerostrukom svjestkom prvaku, 40-godišnjem Nijemcu Michaelu Schumacheru, omogući povratak u sport i Ferrarijevu momčad.

- Pitanje trećeg bolida u našoj momčadi ima tretman od neprocjenjive važnosti. Smatramo da bi taj iskorak u pravilima bio logičan, pogotovo ako bi u Ferrariju taj ''treći'' bio Michael Schumacher. – kaže Domenicali.

- Kada je Schumacher trebao ove sezone u našoj momčadi zamijeniti ozlijeđenog Felipea Massu, reakcija navijača i medija nas je oduševila. U zraku se osjećala velika euforija. Za navijače i za nas u momčadi je to trebalo biti veliko osvježenje. Nažalost, taj se plan izjalovio zbog Schumijevih zdravstvenih poteškoća, ali nas je ta reakcija dodatno uvjerila da zaslužujemo treći bolid sljedeće sezone – dodao je Domenicali.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije