Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši izbornik Francuske

Domenech: Ribery je jako težak, a Mourinho egoistični prevoditelj

'France\'s coach Raymond Domenech reacts after their Group C Euro 2008 soccer match against Italy at Letzigrund stadium in Zurich, June 17, 2008.     REUTERS/Dylan Martinez (SWITZERLAND)   MOBILE OUT.
Foto: Reuters/PIXSELL
31.10.2014.
u 10:21

Prisjetio se i razdoblja dok je bio na čelu francuske reprezentacije pa je pisao kako je Nasri unosio razdor u momčad, a da je Anelka iritirao negativnim stavom

Bivši francuski izbornik Raymond Domenech napisao je knjigu u kojoj se, između ostaloga, obrušio na mnoge ljude iz svijeta nogometa. Tako je kritizirao Zinedinea Zidanea jer se nije ispričao Marcu Materazziju zbog udaranja glavom u finalu Svjetskog prvenstva 2006. Također je kritizirao Davida Luiza i napisao kako će PSG izgubiti novac na njemu.

Prisjetio se i razdoblja dok je bio na čelu Francuske reprezentacije pa je pisao kako je Nasri unosio razdor u momčad, a da je Anelka iritirao negativnim stavom. Dotaknuo se i Riberyja za kojeg kaže da ima težak karakter te da su se igrači žalili na njega.

A Domenech se obračunao i s Joseom Mourinhom.

– Mourinho je samo prevoditelj s ogromnim egom. Kad sve ide kao podmazano, onda uzima zasluge, a kad mu momčad gubi, onda krivi igrače. Mourinho uvijek prati gdje su kamere. Sve oko njega je zapravo laž.

Komentara 1

Avatar Melankolija
Melankolija
11:47 31.10.2014.

Mozda si i u pravu, ali Mou je od jedne prosjecne i padajuce ekipe Chelsea, stvorio stroj za mljevenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije