Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO PRVAK

Vida: Prijatelju Srni obećao sam da ćemo skinuti Šahtar s vrha, a on mi je prvi čestitao na naslovu

Domagoj Vida
Foto: Reuters/PIXSELL
18.05.2015.
u 15:14

- Kada sam potpisao ugovor, obećao sam svom prijatelju Srni da ćemo ih skinuti s vrha. U tome smo uspjeli i jako sam sretan - rekao je Vida

Dinamo Kijev jučer je i teoretski osigurao 14. naslov prvaka Ukrajine. Kijevska je momčad tako prekinula niz Šahtara od pet uzastopnih naslova. Učinili su to minimalnim slavljem nad finalistom Europske lige Dniprom, a gol je zabio Domagoj Vida.

- Dugo nisam osvojio naslov. Bio sam prvak u zagrebačkom Dinamu, a evo sada i u kijevskom - rekao je Vida za klupsku stranicu.

Dinamo je osvojio naslov ispred Šahtara u kojem igra Darijo Srna.

- Kada sam potpisao ugovor, obećao sam svom prijatelju Srni da ćemo ih skinuti s vrha. U tome smo uspjeli i jako sam sretan. Čestitke Dnipru i Šahtaru, ali je Dinamo ove sezone zaslužio naslov.

Kako je Srna reagirao?

- Dario je bio prvi koji mi je čestitao.

Dinamo će sljedeće sezone igrati u Ligi prvaka.

- Svi smo to priželjkivali i nadali se. Sada smo prvaci i igrat ćemo u najjačem europskom klupskom natjecanju. To je želja svakog igrača.

Za Vidu je navodno zainteresiran Inter.

- Ne razmišljam o tome. Imam ugovor s Dinamom još dvije i pol godine. Ovo je sjajan klub i nikamo mi se ne žuri. Čitao sam o tome na internetu, ali ostajem u Dinamu. Sviđa mi se u Kijevu - rekao je Vida pa se osvrnuo na ratno stanje u Ukrajini.

- Velika šteta zbog tih strašnih događaja na istoku zemlje. Svi smo zabrinuti zbog toga, ne samo ja. No, nadam se da će sve uskoro završiti i da će se stanje popraviti.

>> Domagoj Vida zabio za pobjedu protiv Dnipra i donio naslov Dinamu!

Komentara 1

FR
franjo
16:38 18.05.2015.

U tim državama mogu igrati samo druga klasa od igrača kao i ti! U Leverkusenu si bio nula minus ... I kao sportaš si se pokazao jako neprimjerno. Pokondurena tikva!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije