Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROLAND GARROS

Đokovića pitali što je radio u svlačionici na pauzi, njegov iskreni odgovor ušutkao sve

Novak Djokovic file photo
Foto: John Walton/PA Images/PIXSELL
1/4
07.06.2021.
u 22:40

U četvrtfinalu Đoković ide na još jednog Talijana, devetog tenisača svijeta, Mattea Berettinija, kojemu je meč osmine finala bez borbe predao Švicarac Roger Federer

Prvi tenisač svijeta Srbin Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Roland Garrosa nakon što mu je Talijan Lorenzo Musetti predao meč kod rezultata 6:7 (7), 6:7 (2), 6:1, 6:0, 4:0. Mladi, 19-godišnji Talijan, inače 76. igrač svijeta, dobio je dva "tie-breaka" i vodio s 2:0 u setovima, a onda je dokraja dobio samo jedan gem.

Prije početka petog seta, Musetti je uzeo medicinski "time-out", a u prvom je poenu Đoković prilikom pada ozlijedio prst desne ruke. Ozljeda nije spriječila Đokovića da nastavi s dobrom igrom, a pri rezultatu 4:0 Musetti je predao meč. 

Dok je gubio 2:0 u setovima, Đoković je otišao u svlačionicu, a iz nje se vratio kao novi čovjek. Nakon meča su ga novinari na konferenciji pitali što je radio u svlačionici da je tako promijenilo tijek igre, a on je iskreno odogovorio: 

- Nisam imao medicinski tretman ako na to mislite. Išao sam promijeniti gaće - rekao je Đoković i iskrenošću iznenadio okupljene novinare.

U četvrtfinalu Đoković ide na još jednog Talijana, devetog tenisača svijeta, Mattea Berettinija, kojemu je meč osmine finala bez borbe predao Švicarac Roger Federer.

Ključne riječi

Komentara 4

SO
Sotony
23:18 07.06.2021.

Aha aha

SI
sicilija
08:26 08.06.2021.

Otisao se samohipnositirati. Upratite mu oci.

LI
liliZG
16:05 08.06.2021.

ukakao se?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije