Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP LJESTVICA
Povratak na članak

Đoković više nije najbolji tenisač svijeta: S trona ga svrgnuo 19-godišnji Španjolac

Srbijanski tenisač propustio je Indian Wells zbog toga što nije cijepljen, a iz istog razloga ne može nastupati u Miamiju.

Komentari 6

Avatar PravedniSrbin
PravedniSrbin
11:28 20.03.2023.

PA da najlakše je nekog pobediti kada mu nedaš da se takmiči!?Kakvo dno!A i normalno je, Novak nije besmrtan, stari i ne može on ceo život da bude prvak...

VL
LJ
ljeto90
10:04 20.03.2023.

Interesantno Novak nemože a rus može i to još u ameriku???? Interesantni su mi ovi hrvati koji stalno zagovaraju cijepljenje kako je to dobro a po svijetu ljudi u ogromnom broju stižu tužbe čak su u njemačkoj priznali da sua su napravili grešku što su ljude tjerali i ucjenjivali???

VL
NV
novo vriijeme
08:50 20.03.2023.

Farmaceutske tvrtke odlučuju i tko će biti prvi u tenisu. Da je Đoković igrao tamo možda ne bi tako bilo.

VL
DU
Deleted user
09:54 20.03.2023.

Prirodno. Stari odlaze, mladi dolaze. Porazi će mu postati sve učestaliji, dok se konačno ne povuče. Svejedno, postigao je nevjerojatan uspjeh. Legendaran.

VL
BP
Besposlen pop
09:02 20.03.2023.

Ravnozemljaš ne smije u SAD, neprocjenjivo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.